pavlinivanov3112141Павлин Иванов

Отминава една изпълнена с разочарования за мен година. Но въпреки, че беше такава, чрез Крисия, Хасан и Ибрахим, 2014-та ми донесе и нова надежда за нашето утре.
Иска ми се да вярвам, че нашите деца носят в себе си това, което на нас, възрастните, ни липсва – цели, път, упоритост, добронамереност, професионализъм, увереност в собствените способности и самочувствие.
Уважаеми читатели и партньори на “Ловеч днес”, благодаря ви, че бяхме заедно през тази трудна година и заедно се опитвахме да променим нашият Ловеч към по-добро. Не винаги успявахме, но надявам се, държейки на принципите, ценностите и добродетелите, които носи всеки един от нас, да превърнем в Ловеч в едно много по-добро място за живеене!
От цялото си сърце ви пожелавам:
Весело посрещане на Новата година!

 

13 коментара

  1. Този debelaka има отговори по всички въпроси. Брейййй, учен ще излезе.

    1. Денем, нощем все ментета пия,
      тактиката си от вас не крия!

      Ето – има начин лесен
      всички да живеем с песен!
      Само да отпуска кмета
      на глава по три ментета…

      https://www.youtube.com/watch?v=ukkSnbcTjCw

  2. Този интелектуален птеродактил кога изпълзя толкова скоро ? Че такива като него без друго не празнуват Нова година,те празнуват Деня на благодарността и рождения ден на професор Калин Янакиев.

  3. Първият въпрос, на който трябва да си отговорим, е – трябва ли да имаме празнуване на Нова година? В края на краищата всеки знае, че това е горе-долу един произволно избран ден, от който започва и в който завършва годишният цикъл.
    Така че бихме могли да изберем много по-подходящ ден за Нова година. Аз не се съмнявам, че след време в света на победилия комунизъм това ще бъде вероятно рожденият ден на другаря Ленин. Но дотогава именно нашият интернационализъм ни задължава да приемем Новата година на Първи януари, както тя е приета от мнозинството народи по света. И ние трябва да празнуваме този ден, другари и другарки, защото това е денят на НОВОТО. А НОВОТО на света, това сме НИЕ.

  4. чакаме го утре в 12.15 започва…

  5. …и все пак – добре да е дошла и да ни донесе здраве!

  6. абе ние ще я посрещнем весело, ама какво ще я правим после…

Comments are closed.