В края на предизборната кампания се свързахме с д-р Костадинов – кандидат за президент на Възраждане, тъй като ни е известно, че той е свързан с града ни. Ловеч беше един от градовете, които той посети по време на кампанията, вижте какво каза като финални думи в нея:

Често се разхождам в Ловеч, родата ми е от тук. Баба ми е от Врабево, сестра ми живее в Ловеч. Някога в Ловеч имаше автомобилен завод, имаше завод за електротехника, за мебели, кожарски завод и винпром. Днес от това не е останало почти нищо. Някои политически партии, като ВМРО- БНД например, явно мислейки си, че българския народ е изключително късопаметен, започнаха да говорят неща, които само преди няколко месеци и години отричаха и обясняваха как всъщност няма как да станат.

Например ВМРО-БНД, сега говорят против така наречената „Зелена сделка“,  а имат техни евродепутати, които са гласували за зелената сделка. Същите тези хора, които преди години създадоха методика, с която се оформя сегашният енергиен микс към момента говорят как този микс трябва да се промени. България вече 30 години е в ръцете на политици, които се опитват да я унищожат. На лице са и видимите резултати – българите намаляхме с  над 1 млн. човека за 10 години. Демографската криза е повсеместна. Извинете, ще се поправя. Това е демографска катастрофа и тази катастрофа не подминава Ловеч. Много маски паднаха в хода на предизборната кампанията и се видя как по един и същи въпрос различни политически сили имат една и съща позиция, независимо че претендират за уж различни идеологии, които уж ги разделят”, каза кандидатът за президент д-р Костадинов пред медията ни за финала на предизборната кампания.

С водачът на листат ни в Ловеч – инж. Красимира Цекова много си приличаме по това, че милеем за този край. Той е сърцето ни и вярвам, че и тя като мен ще направи всичко по силите си за по-добър живот на хората тук. Заради това се занимаваме с политика, за да сме по-близо до хората  и до гражданите. Инж. Цекова освен признат специалист в своята област, тя е  магистър по био-електро инженерство, завършила е във факултета по Автоматика, информационна и управляваща техника тук в Ловеч. Днес освен, че е успешен предприемач е  и майка на четири прекрасни деца. Щастлив съм, че човек като нея е с нас и е припознал нашата кауза за своя. Сигурен съм, че заедно ще превърнем Ловеч в по-добро място за живеене, а България в просперираща държава.

За съжаление, когато бях в Ловеч видях много хора, които са притеснени от мерките.

Чрез медията ви ще призова всички хора, които страдат от репресивните мерки на тези управляващи да изберат Възраждане с номер 5 на 14 ноември. Единствено Възраждане застава зад запазването на правата и свободите на хората и  се противопоставя на всички видове ограничения и рестрикции. Ако  на предстоящите избори получим доверието на българите  и Възраждане стане политически фактор в 47-то Народно събрание, а аз имам възможност да управлявам държавата ще  отменя ограниченията, ще въведа пълна нормализация на живота  – ваксината и маските ще са само по желание.“, каза още д-р Костадинов.

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Време  е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Платена публикация по договор.

Възложител: ПП “Възраждане”