marinova310151Уважаеми господа кандидати за кмет на Ловеч,

Обръщам се към Вас по повод отвореното писмо на група наши деца, развълнувани заради тежките проблеми, сполетели техен съученик. Писмото стана достояние на всички ни, затова няма да ви препредавам съдържанието му. Децата са разстроени, защото техният приятел не може да си позволи протеза, докато щабовете на много от нас влагат средства в плакати, билбордове и клипове. Действително, трудно е да обясниш на разстроени и натъжени млади хора защо информирането на широката общественост за възгледите и решенията, предлагани от кандидатите за политически пост, е необходим и важен разход. Надявам се все пак техните родители и близки да намерят време и да им разяснят защо и как предизборната кампания е неотделима част от демократичния процес.

Междувременно повечето от нас – политиците, към които е адресирано писмото – ще направим тихомълком своите лични дарения след края на кампанията, защото всички ние сме нормални хора с нормални чувства. Призивът на децата обаче, така, както го прочитам аз, е да дарим и част от разходите, вложени в кампанията.

Затова се обръщам към всички вас, а също и към Телевизия „Зетра“. На всички ни е останал един голям разход за медийна изява до деня на изборите – сумата за участие в телевизионния предизборен дебат. Ако всички ние дарим тази сума на каузата, зад която застават децата с писмото си, вече ще сме събрали почти една четвърт от търсената сума за протеза. А за да не останат нашите избиратели лишени от възможността да ни видят в директен сблъсък, предлагам дебатът да се състои на живо пред публиката на ловчалии, като в него се включат и определен брой кандидати за общински съветници, защото те ще представляват законодателната власт в общината през следващите четири години. Надявам се, че като отговорна пред обществото медия, Зетра ще организира и води събитието. С което ще се превърне самата тя в значим дарител за нашия млад съгражданин.

С уважение,

Корнелия Маринова,

кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Ловеч

 

Предизборен щаб ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

2 коментара

Comments are closed.