Концерт, наречен „Коледно чудо“, се състоя в наскоро откритата Арт-кафе-книжарница „Случвам чудеса при Роси“ в Ловеч. Това стана на 20 декември вечерта, гост на събитието беше и кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Началото даде Вокална студия „Аойда“ към Ловчанско читалище „Наука-1870 г.“ с диригент Теодора Николова. После се изявиха певци от класа по поп и джаз, който се води от Теодора към читалището. Изявиха се малките певци Анна Михайлова ( 8 г.), Мирела Величкова на (9 г.) и Мария-Луиза Малешкова (12 г.). Младият Питър Беров пее от два месеца в класа и в изпълнението си демонстрира много интересен тембър. Снежка Цанова пък сбъдна една своя детска мечта, защото от два месеца учи вокална постановка в класа по поп и джаз. Тя изпя вечната „Една българска роза“. Участва и красивата Надежда Вътева, майка на три момичета, а освен това автор на стихове и певица. Изпълнението на Евалин Берова получи много аплодисменти. Тя е ученичка в 12 клас на Езикова гимназия. Специален гост бе младата Илина Рогашка, която е първата ученичка по вокално майсторства на  Теодора Николова. С нейното изпълнение беше сложен красив финал на вечерта.

Кметът Корнелия Маринова поздрави участниците и обеща да им предостави по-широка аудитория за бъдещи изяви. „Изпълненията са 12, колкото са месеците в годината, а участниците общо са девет, подобно на броя на ястията за Бъдни вечер. Не сме търсили символиката, но това е красиво  знаково съвпадение“, сподели Теодора Николова.