proizshestv2005131Кой и защо следи какво изхвърля Ваня Събчева от къщата си? Този въпрос си задава  жената и майката на 12-годишно момиче, която е и Областен управител на област Ловеч. Кой и защо тормози свекървата на Корнелия Маринова? Този въпрос си задава избраната за народен представител и досегашен Председател на Общински съвет Ловеч.

Две са случките от последните дни.

Странната случка, за която разказа Областният управител Ваня Събчева е станала привечер на 17 май, около 19 ч., когато неизвестни са тарашили двата чувала, които Събчева е изхвърлила в разположените зад дома й контейнери.

След почистване на детската стая на дъщеря ми, повредени детски играчки, празни кутии от дискове и други ненужни нейни пособия опаковахме в чувалите за отпадъци, разказа Ваня Събчева в събота. Заедно с дъщеря ми и баща ми ги свалихме и оставихме в контейнера до блока. Затворихме капака му. Десет минути по-късно, връщайки се от пазаруване, заварихме двама мъже, добре облечени на възраст между 45 и 50 години да ровят в нашите отпадъци.

Не бяха клошари, изглеждаха добре и чисто облечени. Не бяха и съседи, просто съвсем чужди за квартала хора, които почти до кръста наведени над контейнера грижливо разглеждаха съдържанието на чувалите, които минути преди това изхвърлих, описва с възмущение странната случка Ваня Събчева. 12-годишната й дъщеря е силно смутена от видяното.

Случаят със свекървата на Корнелия Маринова е още по-сериозен. Макар и не за първи път след влизането на досегашният Председател на Общински съвет Ловеч в политиката, майката на нейният съпруг е подложена, меко казано на натиск. Но последното събитие е минало всички граници.

През нощта на 16 май неизвестни са хвърляли камъни и са тропали по прозорците на живееща сама възрастна жена в Хлевене. Същата нощ е отровено и дворното й куче.

Само в двора на тази жена, не в цялото село и това само защото тази възрастна жена е свекърва на вече избрания за народен представител кандидат от ПП ГЕРБ Корнелия Маринова.

Кой следи какво изхвърля областният управител, кой съвсем умишлено търси и намира успешен начин, за да тормози една възрастна жена, майка на съпругът на избраната за народен представител Корнелия Маринова и нейните близки?

Дали това са странни съвпадения от действия на различни хора в къс отрязък от време след изборите на 12 май?

 

4 коментара

  1. След управлението на Цветан Цветанов и Бойко Борисов нормално е две дами, случайно попаднали в системата на властта, да си въобразяват, че са в центъра на системата.

  2. По сигнал от ДАНС търсят подменените бюлетини

  3. Г-жо Събчева, не обръщайте внимание на тъпънари.
    Те просто се дразнят от чара, визията Ви и професионализма, който макар и млада показвате!

  4. Да ти имам новините!!!

Comments are closed.