Вицешампионите от хандбален клуб „Осъм“ Ловеч (М 19) имаха среща на 30 януари следобед с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова по повод успеха им в състезанието за Купа “България- БФХ” (Горна Оряховица, 26 и 27 януари). Нашите младежи са отстъпили само на домакините от ХК „Локомотив” (ГО). Във финалните мачове са се изиграли общо шест мача по системата всеки срещу всеки.

„Пожелавам ви следващия път да победите „железничарите“, както сте го правили и по-рано“, обърна се към гостите кметът Корнелия Маринова. Младежите с треньори Юлиян и Виктор Симеонови разказаха подробно за своето представяне, като благодариха на общината за нормалните условия за пътуване и нощуване, които са им осигурени.

„Сега вече се чувстваме като нормален отбор“, каза Виктор Симеонов. После те връчиха получения медал на Корнелия Маринова за спомен от срещата. Специални поздравления получи и капитанът на младежите Преслав Станчев, който е голмайстор на турнира.

„Готови сме с разчетите за ремонт на Спортната зала в Ловеч, в момента търсим финансиране и ще престъпим към ремонт“, съобщи още кметът. След общата снимка за спомен, надъхани от добрите новини, момчетата се отправиха за контролна среща.

2 коментара

  1. По-малко приказки и повече действия госпожа и не е зле да се раздвижите и да видите залата как изглежда защото май всички отговорни лица за нея не знаят къде се намира 😉

  2. Тя Общината само пътуване и нощуване предлага. За нормална тренировъчна спортна база не се говори.

Comments are closed.