Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова е удостоена с приз и грамота в категорията „Дигитална община“, която се дава за добра работа и положителна посока на развитие. Това стана на Годишната национална среща на Асоциацията на българските градове и региони, която се състоя на 8 юни в Разлог.
Събитието събра над 600 представители на изпълнителната власт – кметове на общини, областни управители, представители на министерства, които бяха включени в номинациите за годишните награди на Асоциацията за 2018 г. В различни категории и отрасли бяха отличени още общините Пловдив, Бургас, Плевен, Габрово, Асеновград, Благоевград и Дряново.
Кметът Корнелия Маринова благодари за отличието и заяви, че то е постигнато чрез работата на целия екип на Общинска администрация Ловеч. Тя припомни, че дигитализацията е важно условие за успешното развитие на общините и регионите.

8 коментара

  1. Община…..в колапс и разпад ,а до няколко години и ГРАДЧЕ ОТ СЕЛСКИ ТИП!!!!

    1. Може за това да и се дава тази грамота, вече си мисля, че всичко което правят е правилно, само аз разсъждавам – неправилно

  2. Ето как всякакви плакети, значки, грамоти, призове и награди губят своята стойност. Нека наистина някой по-вещ да поясни. Кое е дигиталното на общината, сайтът ли?

  3. ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ МИНЧО КОЙТО ИЗМИСЛЯШЕ РАЗНИ ПРИЗОВЕ ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК , СЕГА ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ !!!

  4. щом е връчен на Корнелия значи този приз е безценен,т.е. за мен той няма абсолютно никаква цена /стойност/…

Comments are closed.