kmet1505153Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев получи днес националния приз „Златно евро“. Той се удостоява с отличието за принос в реализирането на проекти и управлението на евросредства за развитието на община Ловеч. Връчи му го доц. д-р Ганчо Попов, председател на фондация “Човешки ресурси в България и евроинтеграция”, която присъжда наградата, издател и главен редактор на списание “Фондове, програми, проекти”, издател и главен редактор на списание “Човешки ресурси”.
В началото на тази година кметът бе удостоен и с националния златен приз „Човешки ресурси 2014″ за принос в реализирането на проекти за създаването на екологично чиста среда и за управлението на човешкия потенциал в общината, за внедрените иновации в тази област, довели до подобряване качеството на предоставяните административни услуги и приближаването на администрацията до гражданите.

22 коментара

  1. Кой ги раздава тия награди бе, тия луди ли са. За какви проекти го награждават тоя смешник?

  2. Ако има награда “Златна рубла” и нея ще вземе!
    Абе кой ги измисля тия награди?

  3. АБЕ ,В ТОЯ САЙТ ЦАРИ ШИЗОФРЕНИЯ!!ДНЕС МИНЧУ ДОБЪР,УТРЕ ЛОШ!!

    1. Проблемът не е в “тоя” телевизор (сайт). С парите на данъкоплатците се плаща на т.н. солташаци (в случая поради половите отличия по- точно ще е да се каже гъзоблизци), които да изкарват Мин Чо светец и разпращат смешките, писани от тарикати за олигофрени, по медиите. С нашите камъни, дет се вика, по нашите тъпи кратуни.

  4. Ах, какви сте ни лицемерчета, другари. Как може да се хвалите с тази гейска награда, защо не се придължате към “златната рубла”, която ви държи на власт вече 70 години…

  5. “…екологично чиста среда и за управлението на човешкия потенциал в общината, за внедрените иновации в тази област, довели до подобряване качеството на предоставяните административни услуги и приближаването на администрацията до гражданите.” Вие майтапите ли се с мен? Малко му остана на този!!!

  6. “…екологично чиста среда и за управлението на човешкия потенциал в общината, за внедрените иновации в тази област, довели до подобряване качеството на предоставяните административни услуги и приближаването на администрацията до гражданите.” Вие майтапите ли се с мен? Малко му остана на този!!!

  7. Награди след награди, а град няма — стопи се… Жалка и плачевна действителност

Comments are closed.