gumnerov1210151Благодаря Ви за подкрепата, уважаеми приятели!

На първия тур получих следните резултати:

  1. – 794 гласа за листата на “Избор за Ловеч” /3.92%/ , с които вкарваме двама общински съветници
  1. – Почти двойно по-висок резултат за кмет – 1362 гласа за мен  /6.18%/.

Малко, но не съвсем… С целия си финансов ресурс, с изградените си структури и желязна дисциплина ДПС направи 3-ма съветника в Ловеч, а аз с 4-5 хиляди лева и няколко приятели направих двама. Благодарение на Вас, уважаеми приятели!

Малко, казват някой, но не съвсем. Може да ми е трудно да прокарвам полезната за Ловеч политика, но поне ще им объркам сметките. Ще ви разказвам за всяка далавера и всяка идиотщина, която /вероятно/ ще сътвори следващият ни кмет, който и да е той….

Питат ме какво ще правя на втория тур.

ЩЕ ГЛАСУВАМ!!!!!

И призовавам всеки от вас да гласува!

Защото иначе в Ловеч промяна няма да има.

Не са ми по сърце нито кандидата на ГЕРБ, още по-малко на БСП, но това се решили хората. Аз имам намерение да пусна гласа си за промяна. Ще подкрепя Корнелия Маринова, защото иначе нищо няма да се промени – същите общинари ще прокарват старите си схеми, а младите ще продължават да напускат града ни.

Аз няма да гласувам за ГЕРБ! Аз ще гласувам срещу БСП и политиката им тук. Срещу умрелия град, в който превърнаха Ловеч.

Това е!

Призовавам ви и вие да го сторите, иначе всичко е загубено…

Промяната иска нови лица и нови политики!

Благодаря Ви!

Кирил Гумнеров

 

Предизборен щаб “Избор за Ловеч”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикация по договор.

6 коментара

  1. “Аз ще гласувам срещу БСП и политиката им тук. Срещу умрелия град, в който превърнаха Ловеч.” – Достойно! Поздравления за Кирил Гумнеров!

  2. Аз гласувах за Гумнеров. Жалко, че толкова много хора си мислят, че ако кмета е от управляващата партия в републиката ще има разлика. Е, няма да има! Борбата продължава!

Comments are closed.