Създателят на Crazy Bugs II е компания, чието пълно име е Euro Games Technology, но тя е по-известна като EGT. Играта, която се предлага в наземните казина, вече ще бъде достъпна и в онлайн казината.

Дизайнът на Crazy Bugs II използва 5 барабана с по 3 символа всеки, както и 20 активни линии, на които могат да се образуват комбинации. Сред функциите са скатери, уайлд символи, множители, безплатни завъртания и бонус игри, което изглежда като доста добра комбинация, с която ще разполагате.

Хазарт и награди

Минималният залог ще бъде 20 монети, тъй като играта изисква от играча да покрие всички нейни линии. Оттук нататък залогът може само да се увеличава и в типичен слот на EGT, залогът на линия често може да достигне 20 монети, а максималният залог е 400 монети.

В Crazy Bugs II наградата може да изглежда привлекателна, но тя невинаги ще зависи от това, което може да осигури обикновена комбинация. Вътре има множители, които могат да увеличат печалбите от редовни комбинации до три пъти по време на безплатните завъртания.

Характеристики на играта Crazy Bugs II

Символите в комбинациите, които създавате в тази слот машина, започват от най-лявата позиция на активната линия и се придвижват към съседните позиции вдясно. Единствените, които не се включват в това, са скатерите.

Като играч на Crazy Bugs II първоначално ще имате достъп до уайлд символа като една от функциите. Тези символи служат като жокери и Ви насърчават да правите повече комбинации, което с течение на времето увеличава общата Ви печалба. В този случай той отива отвъд и дори удвоява стойността на наградите, които се създават с негова помощ, като в замяна Ви дава множител.

Преминавайки към скатерите, те ще стартират бонусна игра и ще Ви дадат солидна парична награда. За да активирате тази функция, трябва да имате поне три скатер символа.

Бонус символът осигурява достъп до третата функция. Играта ще го размени за функция, известна като мини игра Cricket’s Party, ако той се появи на поне три позиции едновременно. С тази специфична функция играчът получава безплатни завъртания и възможност да спечели голяма сума пари, без да се налага да плаща за всеки кръг поотделно.

Концепция и дизайн

Crazy Bugs II има много очарователна тема и в резултат на това се забавлявахме да играем на слот машина, докато я изпробваме. Вътре ще откриете дизайн, наподобяващ карикатура, който разделя символите между различни малки животни и насекоми, които може да откриете в тревата, и горските плодове, които те може да ядат. Намираме символите за забавни, което според нас е добре за играта, защото я прави по-лесна за игра. Пчелите, мравките, охлювите, червеите и другите буболечки са представени чрез символи; те често са изобразени като персонажи (кралици, мускетари, пирати и т.н.). Жълъди, череши, жаби, горски плодове и други природни обекти са избрани като допълнително за символите с по-ниска печалба.

Заключение

Дизайнът и темата на Crazy Bugs II са отлични, а разнообразието от функции ще Ви забавлява дълго време. Като цяло играта е прилична – със сигурност, както и повечето предложения на разработчиците от EGT.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!