delihamam9061542Преди минути от пресцентърът на Община Ловеч съобщиха, че кметът на Ловеч Минчо Казанджиев спечели националния конкурс „Кмет на годината“, категорията „Популяризиране на местния туризъм“ , организиран от портала на българските общини Kmeta.bg и агенция “Фокус”. Наградите станаха ясни тази вечер на церемония в залата на хотел “Маринела” в София. Другите наградени в тази категория са кметът на Ивайловград и кметът на Асеновград.

Поради служебни ангажименти Казанджиев не успя да присъства лично на награждаването, той ще получи отличието си тези дни.

Това е поредно признание за кмета на Ловеч. Той получи и приза за 2014 г., като стана кмет на годината в категорията “Опазване на околната среда“. По-рано тази година Казанджиев бе обявен за кмет на годината и от Асоциацията на българските градове и региони и националния фирмен каталог „Бизнес Справочник България“.

Кметът на Троян Донка Михайлова спечели тази година в категорията „Здрави жители“ заедно с градоначалниците на Хисаря и Плевен.

25 коментара

  1. Честито, г-н Казанджиев! Явно Вашите неспирни похождения по света и у нас не са останали незабелязани и сте получили признание.
    Данчо Д. може да преброи колко дни Мин Чо Туриста е бил в командировка и тогава ще стане ясно защо е награден.

  2. Е това е прекалено наистина. Ако няма GPS нито един турист няма как да намери града ни, защото няма нито една табела по пътя от Плевен и от към Троян, на която да пише ЛОВЕЧ!

Comments are closed.