gerbpraznik13091339Народният представител Корнелия Маринова поздрави жителите на кв. „Червен бряг”

 ГЕРБ покани на истински детски празник децата и родителите им в ловешкия квартал „Младост”. Над 150 момчета и момичета се събраха, за да кажат „Довиждане ваканция!”.

Като човек, отдал целия си професионален живот на децата, учителят Корнелия Маринова, днес народен представител пристигна от тежки парламентарни заседания, за да поздрави малките палавници и техните родители.

Ваканцията свърши. Започва новата учебна година – пожелавам ви да пренесете доброто настроение и летните усмивки в класните стаи, да учите здраво, за да успявате с уроците, да бъдете весели в игрите и упорити във всяка спортна надпревара, обърна се Маринова към участниците в купона.

gerbpraznik13091310Водещ на празника бе учителката Росица Маринова. С професионална вещина тя организира безброй игри и забавления за малчуганите – и за най-малките, и за по-големите. Нейни помощници бяха младежите на ГЕРБ.

Децата се включиха в забавни и познавателни игри, а за награда получаваха шарени балони.

Празникът завърши с весела дискотека и обещание за нови срещи и още много весели

детски игри. Много родители специално благодариха на организаторите за забавата, станала интересно преживяване и за самите тях.

Единственото петно на вечерта бе счупената пейка, която преди месеци ГЕРБ подари на квартала. Вандалският акт определено не е дело на най-малките жители на „Младост”.

gerbpraznik13091346Маринова поздрави и хората от ловешкия кварта „Червен бряг”, които днес, 12 септември празнуваха своя празник.

Дойдох при вас с цветя в жълто и лилаво – цветът на Ловеч и на слънцето. Защото слънцето ни носи настроение и усмивки, а Ловеч – Ловеч е нашият град. Пожелавам ви да сте здрави, да сте заредени с много положителна енергия. С решение на общинския съвет този квартал ще бъде преобразен, вие заслужавате това. На децата пожелавам спорна и успешна нова учебна година, обърна се към Маринова към събралото се множество. Тя разговаря с жители на квартала, някои от тях поискаха среща с нея в приемната й като народен представител.