От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 30.07.2018г. в гр. Ловеч до велурена фабрика, с посока на движение градски стадион, 18-годишен младеж, управляващ л.а. «Форд Фиеста», при движение с несъобразена скорост излиза вдясно от платното за движение и се блъска в крайпътно дърво.

В резултат на настъпилото ПТП са пострадали водачът на автомобила и пътниците – 19-годишно момиче и 17-годишно момче, които са прегледани в лечебно заведение в гр.Ловеч и са освободени. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. На водача е съставен акт.

На 30.07.2018г. пред кметството в с.Смочан 17-годишно момиче, управляващо л.а. «Фиат Пунто», приближавайки участък от пътя, до който има деца, не намалява скоростта и блъска пресичащото на пътното платно 6-годишно дете. В резултат на настъпилото ПТП е пострадало детето, което е с охлузвания в областта на корема и лицето. На водачката е съставен акт и е е тествана за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна.

На 30.07.2018г. е образувано бързо производство по описа на РУ-Ябланица срещу 45-годишен мъж от с.Брестница за това, че е управлявал л.а «Сеат», на който е подаден светлинен и звуков сигнал от автопатрул. Водачът не се е подчинил и е продължил движението си до улица, където е слязъл и избягал. Впоследствие водачът е задържан. От направена справка е установено,че водачът е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от влязло в сила по административен ред наказателно постановление.

На 30.07.2018г. в РУ-Луковит е депозирана жалба от 69-годишна жена от гр.Луковит за това, че за времето от 23.07.2018г. до 29.07.2018г. неизвестни извършители са извършили кражба на хранителни продукти от павилион за бързи закуски, находящ се в двора на местно училище. Незабавно е започнала работа по случая, в резултат на която са установени двама извършители на кражбата – на 13 години и 14 години от гр.Луковит, които са направили пълни самопризнания. Част от вещите са намерени и предадени с протокол за доброволно предаване от лицата.

На 30.07.2018г. в РУ-Луковит е депозирана жалба от 58-годишен мъж от гр.Луковит за това, че за времето от 29.07.2018г. до 30.07.2018г. неизвестни извършители са извършили кражба на хранителни продукти и стерео уредба с два броя тонколони от павилион за бързи закуски, находящ се в гр.Луковит. Незабавно е започнала работа по случая като след получена и отработена “оперативна информация” са установени извършителите – на 13, 11 и 14 години, които са направили пълни самопризнания и част от тях са намерени и предадени с протокол за доброволно предаване от лицата.

1 коментар

Comments are closed.