oic_lovechОбластен информационен център – Ловеч стартира поредица от тематични информационни срещи „Дни на отворените врати“, част от националната инициатива „Успешни ЗАЕДНО“, провеждана вече повече от месец на територията на цялата страна от Мрежата от 28 информационни центрове.

На 25 април 2016 г., от 10.30 ч., в зала на хотел „Шато Монтан“, гр. Троян, ОИЦ-Ловеч ще проведе втора тематична информационна среща „Дни на отворените врати“, в рамките на националната инициатива „Успешни ЗАЕДНО“. Срещите са ориентирани към бизнеса от общините Троян и Априлци.

Следващите две срещи ОИЦ-Ловеч ще проведе както следва:

На 26 април, от 10.30 ч. в зала на Община Луковит ще се проведе среща с бизнеса от общините Луковит и Угърчин.

На 27 април, от 10,30 ч. в зала на Община Тетевен ще се проведе последната тематична информационна среща „Дни на отворените врати“ от инициативата. Поканени за участие са представители на бизнеса от общините Тетевен и Ябланица.

Целта на информационната среща е популяризиране сред бизнеса на възможностите по оперативните програми 2014-2020 г., финансовите инструменти и мерките за опростяване на достъпа до програмите на ЕС за подпомагане на МСП.