bibl1105123Потребителите на социалните услуги в Ловеч подреждат съвместна изложба за Международния ден на хората с увреждания 3 декември. В нея ще се включат Ресурсният център, Помощното училище „Васил Левски”, Центърът за обществена подкрепа, Дневният център за деца и възрастни с увреждания, Защитеното жилище за младежи с умствени и физически увреждания, Защитеното жилище и дневният център за възрастни с тежки психични заболявания, Центърът за социална рехабилитация и интеграция, който е и инициатор на проявата.

     Изложбата е наречена „Пъстри вдъхновения“ и ще бъде открита на 28 ноември от 15,30 ч. в сградата на Регионалната библиотека „Проф. Беньо Цонев”. В нея ще бъдат експонирани рисунки, предмети, сувенири, изработени лично от потребителите на социалните услуги от различни по вид материали.

     Идеята на организаторите е да се обединят всички, работещи с деца и възрастни с увреждания или други рискови групи, в името на общата кауза – обществеността да се докосне до сътвореното от тях, до техните вълнения, до пъстрия им свят, който вдъхновява.

     Изложбата ще бъде отворена за посетители до 13 декември.

1 коментар

  1. Часове след като беше обявено, че залязващите ветерани на загнилата западна рок-музика Aerosmith идват на концерт в София, неостаряващата звезда на българската естрада Петя Буюклиева обяви контраконцерт.
    Той ще се проведе на Орлов мост, където още преди да бъде обявен концерта са се строили между 50 000 и 60-70 хиляди души.
    Организатори на ивента са импресарските агенции БСП и ДПС.
    Вече са наети 2 влака, които да докарат феновете.
    Промоутърите все още издирват орки, които да накажат Стивън Тайлър, задето е позволил на дъщеря си Лив да се прави на елфическа принцеса и да наранява събратята им.
    Кастингът е при университета, кандидатите трябва да нахлуят в двора и да разбият вратата, за да се класират.
    Членска карта от импресарска агенция е предимство.
    http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
    Вчера другарката посети града ни, за да договори и концерт на сцената в реката.

Comments are closed.