obs2206131Павлин Иванов

На последното си заседание, по-голямата част от съветниците се съгласиха с предложеното от кмета Казанджиев увеличение на Такса битови отпадъци. Предложеното увеличение не беше аргументирано, но въпреки това, голяма част от съветниците натиснаха зеленото бутонче и с това решиха да опразнят и без това отънелите ви джобове.

Ако ги попитате ЗАЩО, лично аз се съмнявам, че ще могат да ви дадат дори приблизително нормален отговор. И не заради нещо друго, а защото повечето от тях не познават нито нормативната уредба (видно от всеки запис на заседание на ОбС), нито пък ги е грижа какво мислите или какво искате. Но те не са виновни, изборът през 2011 беше ваш!

Ето и имената на всички, които спомогнаха да плащате още повече:

Гласувалите „ЗА” увеличение на Такса битови отпадъци за 2014 година:

protokol2712131Председател Тихол Стефанов Тихолов ГЕРБ и Общинските съветници:

 Анатолий Георгиев Иванов БСП,

Ахмед Мехмедов Чаушев ДПС,

Валентина Янкова Митева БСП,

Валерия Трифонова Генова – Маркова БСП,

Велислав Светославов Симеонов БСП,

Венцислав Младенов Хаджиев БСП,

Владимир Стоянов Кочев БСП,

Емилия Петкова Ненчева БСП,

Калинка Константинова Мончева ГЕРБ,

Красимира Христова Бочева БСП,

Николай Георгиев Недялков ОДС,

Пламен Цветанов Линков БСП,

Светослав Любомиров Иванов Отечество,

Страцимир Веселинов Петков БСП,

Тони Михайлов Паричев БСП,

Фатме Юсеинова Моллова ДПС,

Цоло Гачев Христов БСП

 

Уважаеми читатели, навярно познавате някои от гореизброените. Попитайте го ЗАЩО!

27 коментара

  1. Ловеч е с най-скапаните управници !!!

  2. “Благодарим” на гласувалите съветници за по високи такси битови отпадъци,но ще ми отговори ли някой,какъв е процента на събираемост на данъка от ромския електорат,като граждани на Ловеч?

  3. Pepi Pavlin e strahlv cvetar I niama da pusne “buketa ot gerberite”

  4. Г-н Заверджиев, защо имената на тези, които са гласували ПРОТИВ И ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ са по две имена , а на гласувалите ЗА – са по три имена??

  5. До Жоро:
    “До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!”

  6. Решение № 547 от 19 декември 2013 г. на Общински съвет Ловеч oтносно: Изменение и допълнение на Наредбата за местните данъци в Община Ловеч е обявено на електронната страница на общината и всеки може свободно да го прочете. Съгласно ЗМСМА е задължително обявяването на вота на общинските съветници по това решение, но незнайно защо не е публикуван протокола от гласуването заедно с решението.
    Гласуването по точката и кой общински съветник как е гласувал за изменение и допълнение на Наредбата за местните данъци в Община Ловеч може да се види от видеозаписа на заседанието от 92 мин. и 33 сек. до 92 мин. и 45 сек.

    http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/275.jpg?ver=1

Comments are closed.