На 21 юли 2021 г. за пета поредна година в Ловеч се проведе открит турнир по футбол за деца и младежи от 9 до 15 годишна възраст. Старт на турнира даде кметът на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова. Надпреварата се проведе на Градския стадион в Ловеч. В нея се включиха 7 отбора – „Изтребител”, „Скрита сила”, „Титани”, „Удар”, „Три по милост”, ФК „Гозница” и за трета година отборът на „Летница”. Отборите бяха разпределени чрез жребий в две групи по три отбора, всеки срещу всеки в групата.

Участниците демонстрираха феърплей, показаха своите качества, желание и отдаденост към футболната игра. Още от първите срещи се оказаха доста оспорвани. С дузпи завършиха „Удар” срещу „Изтребител”, а други с убедителни победи. Срещите преминаха под строгия поглед на международния съдия Веселин Симеонов.

След оспорвани битки на терена на първо място се класира отборът „Три по милост”, следван от „Летница”. На трето място останаха „Титани”. Голмайстор на турнира беше отличен Ивайло Венциславов от „Три по милост”. Персонални награди получиха още Иван и Мартин от „Изтребител”, Бранимир от „Скрита сила”, Мариян от ФК „Летница”, Цеци и Павел от „Титани”, Николай и Росен от „Удар”.

Организатори за поредна година са Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и пълнолетните и Център за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” . Мероприятието е част от дейностите по Програма „Ваканция без риск“. Победителите в надпреварата получиха медали и предметни награди предоставени от Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и пълнолетните.