На среща с представители на фирми от Камарата на строителите в Ловеч Радина Банкова, кандидат за кмет на общината, прояви интерес защо ловешки фирми не получават големи строителни поръчки, а само една фирма участва в санирането на един от блоковете в града, защо някои от фирмите работят в Троян. Според нея, общинската администрация не разполага с достатъчно капацитет и ангажираност, не се създават условия за работа на местните строителни фирми. Затова трябва да се търси нов път на управление, в Ловеч има достатъчно какво да се прави по отношение на възстановяването на направените обекти в близкото минало с обществен труд с участието на цялото население.

“Питат ме защо съм се захванала с това си участие в местните избори – мога да ви кажа само едно, заяви Радина Банкова – като си спомня как е изглеждал градът ни преди години, не мога да стоя равнодушно. Имам си бизнеса, справям се много добре, но това ме кара още повече да се съсредоточа в целта, която съм си поставила. Дошло е време да върна на града си и на хората в него онова, което обществото е направило за мен. Ще се опитам с един добър екип да направя преструктуриране на общинската администрация, която да работи в полза на гражданите и за решаване на проблемите им. Разбирам, че вашите фирми имат проблем със сегашното управление на общината, настоявате за заместник – кмет по строителството, всяка фирма е намерила за себе си някаква ниша, не участвате в големи обекти. Поправими ли са нещата? – Със сигурност – да, просто трябва да се възстанови връзката между вашите фирми и общината.”

               Според представителите на строителните фирми трябва да се подобри приемането и обработването на различните документи, които те внасят в общинската администрация, да се  отстрани тенденцията едни и същи фирми – и то външни, в някои случаи и некоректни, да печелят търговете. Би могло да се помисли как ловешките фирми да се включат в ремонтите на общински обекти по селата, които от години са изоставени и занемарени. Строителите получиха уверението на Радина Банкова, че въпросът може да се обсъди и с немного голям бюджет от общината, да се извършват тези дейности.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

 

 

1 коментар

  1. Избирате Радина-получавате Минчо. Ето това ще бъда крайния резултат при избора на г-жа Радина Банкова за кмет на гр.Ловеч.Цели двадесет години от така наречения ни преход градът се управлява от от представителите на БСП-Пламен Еврев и Минчо Казанджиев. Резултата-всички го виждаме и което по-лошо го чувстваме върху себе си. Последен пирон в ковчега на Ловешката община пък заби Корнелия Маринова с лаишкото си и неадекватно управление.
    И какво излиза на практика, че сега същите тези хора тръгнали да ни агитират какви велики дела ще направят за града ни.Не мисля,че има трезвомислещ човек от този град който би им повярвал.
    Сега няколко думи за г-жа Банкова. Прекрасна е загрижеността й за града и проблемите му, за упадъка в който се намира и стопяването му всяка година. Хубаво е и това,че смело заявява, че има натрупан управленски опит идеи,но. Знаете,че винаги съществува едно “но”. Защо се обвързахте г-жо Банкова с партията която в най-голяма степен съсипа и унищожи всичко което можеше да се унищожава в Ловеч? Защо след като желаете да бъдете кмет на този град допускате хора като М.Казанджиев и неговата партия да ви бъдат сянка , а той лично “сивия кардинал” при управлението Ви?. Защо не се явихте на тези избори като независим кандидат, необременена от партии многократно доказали,че са негодни да управляват? Ами няма как хората да Ви повярват тогава, нито на Вас, нито на К.Маринова, останалите не ги коментирам сега.

Comments are closed.