На 08 ноември около 10.55 ч в с. Бели Осъм, 51-годишен мъж от Троян при управление на лек автомобил «Сеат» с несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил с товарен автомобил «Форд Транзит».  В резултат на сблъсъка са пострадали две жени на 48 и 75 години, които са пътували в «Сеат»-а. Те са прегледани в болница и са освободени. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

 На 10 ноември в РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 53-годишен мъж от гр. Априлци, който е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,85 промила. Образувано е досъдебно производство.

35-годишен мъж от с. Лисец е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като на 07 ноември около 22.20ч. е установен в с. Баховица да управлява лек автомобил «Фолксваген» след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,39 промила. По случая е образувано бързо производство.

23-годишен мъж от Ловеч е задържан в местното районно управление след като на 09 ноември около 11.00 ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества. Образувано е бързо производство.