LovechpazarDPS1410153Кандидат – кметът на ДПС за община Ловеч – Ертан Хасан и кандидати за общински съветници от листата на движението разговаряха днес с търговци и купувачи на традиционния ловешки пазар. Всички те бяха единни в мнението си, че пазарът е нужен и трябва да се модернизира и дообурудва с търговски маси, санитарни възли и места за почивка. „Трябва да се създадат необходимите условия да бъдат изпълнявани санитарно-хигиенните изисквания”, каза Хасан. Той бе категоричен, че е от изключително значение да се запази поминъка на търговците на селскостопанска продукция и Общината да създаде нормални условия, при които хората да реализират своята продукция.

На пазара кандидат – кметът Хасан се срещна със своята класна ръководителка от техникума д-р Савка Сярова. Учителката не скри вълнението си, стисна ръката на своя ученик и му пожела да победи на изборите, така както е побеждавал със знания съучениците си в училище.

LovechpazarDPS1410152Кандидатите от ДПС запознаха гражданите с приоритетите и визията си за развитието на община Ловеч. Те бяха категорични, че Ловеч трябва да се превърне в отворена към хората модерна европейска община, с достоен стандарт на живот.

 

Предизборен щаб на ДПС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

 

9 коментара

  1. какво да правите бе толкова пари взимат от нас тарговците,че си нямате на идея а една хим.тоалетна няма …..

  2. “Той бе категоричен, че е от изключително значение да се запази поминъка на търговците на селскостопанска продукция”
    Абе шапкар, а поминъка на производителите на селскостопанска продукция кой ще запази от такива търгаши тире прекупвачи??

  3. Нещо май се активизирахме в последния месец? След края на октомври пак ли ще се заврем в мишите дупки до следващите избори?

  4. kakav pazar da opraviate za tolkova godini dostata4no ni okradohte ne vi li stigna a iskate o6te da kradete mahaite se ot vlas 4e 6te izgonite i ostanalite mnladi hora ot grada zasramete se ve4e

Comments are closed.