babinden2401132Кметът Минчо Казанджиев удостоява началника на отделението по педиатрия в МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“ – Ловеч, д-р Наташа Шопова с почетната значка на община Ловеч, съобщават от градската администрация. Отличието й се присъжда за принос в областта на здравеопазването, за всеотдайността и грижата към децата и семействата на Ловеч.

Д-р Шопова е родена е в Петрич. Завършва медицина във ВМИ – София. Лекарската си практика започва в родния град, след това в болницата в Угърчин, а през 1980 г. вече е на работа в Детска стая в отделението по акушерство и гинекология на ловешката болница.

Колеги и пациенти я определят като всеотдаен лекар и човек, отнасящ се с разбиране към проблемите на малките пациенти. Няма случай, независимо от деня и часа, в който тя да е отказала да окаже необходимата помощ и съдействие на обезпокоените родители за рожбата им.

Д-р Наташа Шопова е обявена за лекар на годината на Ловеч през 2006 г.

Почетната значка ще й връчи на церемония утре в детското отделение в 10 ч. лично кметът Казанджиев.

23 коментара

  1. Лекaр и Човек с голямо сърце!Дa ви е честитa нaгрaдaтa и весели прaзници!

  2. Не познавам по – всеотдаен на професията си човек. Благодарим за мсичко, което правите за нашите деца. Поклон пред голямото Ви сърце!!!

  3. Един от най-всеотдайните лекари,който познавам! Ловеч наистина може да се гордее,че има такъв лекар – всеотдаен и благороден човек и професиона
    лист! Благодаря Ви за всичко.

  4. Da vi e 4estita nagradata Vie ste edin prekrasen 4ovek i lekar veseli praznici

    1. Много ми е интересно ти господинчо като какъв се определяш и къде точно ти е Ударението.
      Освен тебе никой от пишещите тук не е употребил такъв гаменски език.Всички освен тебе ,умнико,са съобразили под каква статия и за какъв човек пишат и че такива простотии са недопустими.

  5. Това е най прекрасния лекар в този град и всички ние се прекланяме пред добротата и професионализма и

  6. Голям професионалист с още по-голямо сърце! Дълбоко я ценя и уважавам!

  7. Най- милосърдния, хуманен, благороден и всеотдеен на професията си ЧОВЕК! Напълно заслужено..Да ни е жива и здрава.! Нека се гореем с нея ! Честито Д- р Шопова и Благодаря за грижите, които сте полагали за моите деца!

  8. Страхотен лекар и разкошен човек! Няма друга като нея! Да е жива и здрава и всичкото добро, което е направила да и се връща тройно!

  9. да Ви е честита наградата Д-р Шопова вие сте един прекрасен ЧОВЕК и ЛЕКАР жива и здрава бъдете,весели празници !

  10. Професионалист със сърце!

  11. Заслужено признание за д-р Шопова! Поздравления! Страхотен човек и професионалист!

  12. Един изключителен човек и най-всеотдайният лекар на света! Бъди здрава, ДОКТОРЕ!

Comments are closed.