Дядо Коледа и Снежанка бяха в центъра на вниманието на обитателите  на три Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания  (ЦНСТДМУ) №№ 4, 5 и 6 в  ж. к. „Здравец“ в Ловеч. На 21 декември следобед, освен с подаръци, децата бяха зарадвани и с голяма торта, подарена от фирма „Фаворит“.

И други хора с добро сърце се включиха в празника –  тук бяха  Георги Анчев с годеницата си Галя.  Той е боец по смесени бойни изкуства ММА, който вчера е участвал в голяма спортна гала-вечер в столицата.

Ловчалията е организирал за част от обитателите посещение на филма „Гринч“, а днес ще ги води на пицария. Правя го, за да не забравя откъде съм минал в моето детство, сподели Георги.

Той е стар приятел с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, тъй като е учил в ОУ „Васил Левски“, когато тя е била там директор. Кметът също беше част от празника, срещна се с децата и сподели тяхната радост.

По-рано същия ден четирима обитатели на ЦНСТДМУ №6 – Иван, Боян, Сашко и Петкана, бяха в кабинета на кмета на Община Ловеч. С коледни ямурлуци, те пяха подходящи песни и рецитираха стихове, подариха на кмета и картичка.

8 коментара

  1. Важното е да споменат кмета.
    Все пак “медията” обслужва интереси!

    Весела Коледа!

  2. Нека когато се публикуват такива неща информацията да e пълна,достоверна и да не се акцентира върху някой или нещо!Благотворителността и дарителството не се афишира.

  3. БЛАГОДАРЕНИЕ на “Плюшено мече” децата и от трите центъра бяха зарадвани с индивидуални подаръци.Всяко дете получи не по 1,а по 2 подаръка.Благодарим на сладкарница “Фаворит “че за пореден път подслади нашият празник ♡Не на последно място и на Мария Кисьова , без която не бихме усмихнали нашите деца..Благодарност и към г-жа К.Маринова,която ни посрещна в кабинета си и по-късно ни гостува.Весели и Благословени празници

  4. Всяка Коледа “Операция Плюшено мече” радва с подаръци децата и младежите в социалните услуги в Ловеч!Благодарим ви от сърце!Чакаме ви с нетърпение и в ЗЖЛФУ!

  5. Разбира се, че дарителите са хората, благодарение, на които всичко се случва. “Операция Плюшено Мече” е не просто екипът от доброволци и регионални в цялата страна, а ВИЕ дарителите! Ние сме едно голямо семейство и “Операция Плюшено Мече” е всеки един от нас – дарител, доброволец, директор, благодетел, шофьор, хамалин и приятел, който разказва за нас. 🙂

  6. Редно е да се спомене, че подаръците са от дарители чрез организацията НПО “Операция Плюшено Мече”

Comments are closed.