От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че от петък до неделя служители на ОД МВР-Ловеч са извършили множество проверки на търговски обекти и заведения /кафенета, ресторанти и т.н./ относно спазването на противоепидемичните мерки на територията на областта. Няма установени нарушения.

От Полицията информират още, че в РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен на 22 ноември сигнал, че от два трактора паркирани на улица в с.Дебнево са отнети акумулаторни батерии. Работата по случая продължава.

Около 200 лева и 10 кутии с цигари са отнети от търговски обект  в с. Градежница, след като в нощта на 20 срещу 21 ноември е разбита входната врата и е проникнато в магазина. Криминалисти от РУ Тетевен работят активно по установване на извършителя, образувано е досъдебно производство.

41-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян след като на 22 ноември  около 00.50ч. е установен да управлява лек автомобил в Априлци след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,48 промила.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава.