sini2408141След грозните, но за сметка на това характерни сцени случили се в края на мача Литекс – Левски, в който оранжевите разгромиха чисто футболно столичния тим, Дисциплинарната комисия на БФС наложи санкции на сините.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 2- ДК наказва ПФК”Левски”  с имуществена санкция в размер на 2000лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК”Левски”с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква б/ и във връзка с чл. 16, ал. 2, ДК налага наказание на ПФК ”Левски”  София – лишаване от домакинство за 2 срещи имуществена санкция в размер на 5000 лева. За нанесени сериозни щети на градски стадион Ловеч на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство” се заменя със забрана за игра пред публика.

1 коментар

  1. Еничарите пак избиват комплекси срещу футболни фенове. Нещастници, работата ви е да ловите престъпници, а не да избивате комплекси скрити зад пагони.

    Затвор за гриша-джуджето от микре, комунистически отпадък.

Comments are closed.