По покана на музикална агенция „Artvoices“, децата от група „Чучулиги“ с ръководител Тинка Симеонова, представиха България и град Ловеч в 12 –то издание на Музикалния фестивал „PARALIA SUN FESTIVAL“, провел се от 6 до 10 септември в Паралия, Гърция. Малките Евелина Василева, Мирела Величкова и Божидара Цанкова се представиха блестящо, като обраха овациите на публиката и организаторите.

В първата фестивална вечер малките „Чучулиги“ участваха с индивидуално изпълнение. Божидара Цанкова представи песента „Мома Радомирка“, Мирела Величкова изпълни гордо своята песничка „Аз съм българче“ и Ева Василева представи фолклорната песен „Баба и внучка“. Децата бяха силно аплодирани и високо оценени от вокалните педагози. Във втората фестивална вечер трио „Чучулиги“ пяха заедно песни на български и италиански език. Силна подкрепа получиха децата и от Фани Транчева, новото дете-чудо на музикалната сцена, която беше част от българския отбор.

Да благодарим на малките таланти, че за пореден път представиха магията на музикалното изкуство на международната сцена и достойно защитиха името на Ловеч и България.