ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БСП ЛОВЕЧ

ДЕКЛАРАЦИЯ

Предвид появилата се в публичното пространство информация за  повдигнати обвинения срещу дългогодишният кмет на община Ловеч  Минчо Казанджиев, на  18 юни на свое заседание Областният съвет на БСП Ловеч изслуша господин Казанджиев. Същия заяви, че  е убеден в своята невинност, но подава оставка, като председател на Областния съвет, за да  не се свързва случаят с партийната му дейност.

Областният съвет на БСП оценява,че Минчо Казанджиев е един от най-успешните общински кметове в България. Негова основна цел винаги е била да провежда политика, която да отговаря на потребностите на жителите на община Ловеч. По време на трите му мандата община Ловеч е в челните места по усвояване на средства и реализиране на проекти по Оперативна програма “Регионално развитие”. За рязането на ленти и откриването на обекти по време на неговите мандати, в Ловеч са идвали не един и двама министри на ГЕРБ, като работа му  е била оценена високо и лично от действащия министър-председател.

Областният съвет на БСП Ловеч, не приема оставката на Минчо Казанджиев. Призовава ме  правораздавателни органи за бърза и прозрачна работа по изясняване на случая.

 

18 юни 2018г.                                                                                                    Град Ловеч

5 коментара

  1. Минчо Казанджиев е един прекрасен човек, направил много за града, познавам го толкова отдавна, че каквато й информация да се появи, ще я счета за поредната жълта клюка. И си вършеше работата прекрасно, поздрави на семейството му!

  2. ДА СИ ХОДИ ЗА ВИНАГИ , С ДОКАЗАНА КРАЖБА ,НЯМА ПОВЕЧЕ РАБОТА В ОБЩИНАТА !!!

Comments are closed.