radevska1811151Кметът Корнелия Маринова назначи двама свои заместници днес., съобщават от Община Ловеч. В длъжност встъпиха Ивелина Радевска с ресор строителство, архитектура, градоустройство и екология и Цветан Георгиев – зам.-кмет по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи. Те поемат функциите на досегашните титуляри Пенка Николова и Ертан Хасан.

Ивелина Радевска е родена на 20 септември 1974 г. в Троян, където завършва средното си образование – в механотехникума. Дипломира се като бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в Габрово, там придобива и магистратура „Електроенергетика и електрообзавеждане“. Работила е в частния бизнес, омъжена, с две деца.

georgiev1811151Цветан Георгиев е роден на 2 март 1970 г. в Угърчин. Завършил е механотехникума в Ловеч и след това Техническия университет в Габрово, магистър по „Електрически машини и апарати“, придобива втора магистратура по „Комуникационна техника и технологии“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Работил е в БТК АД 10 години, седем от които като началник на „Далекосъобщения“ – клон Ловеч. 11 години е в община Угърчин, една година като секретар на общината и 10 години като зам.-кмет. Баща на две деца.

Утре в длъжност ще встъпи и третият заместник на Корнелия Маринова – дългогодишният директор на ОУ „Христо Никифоров“ Венцислав Христов. Той поема ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности.

18 коментара

  1. Честито и на двамата—а на бсп 20 г стигат—а дпсарския кмет какво разбираше–Изгонените от ГЕРБ да си мълчат—–

  2. Дa бе, с ВУЗ-ове се зaнимaвaйте и озобщо не се имтересувaйте от съпрузи, роднини, имaт ли и кaкъв бизнес , имa ли, нямa ли конфликти нa интереси?! Товa сa вaжните нещa, a не кой точно ВУЗ сa зaвършили!Едвa ли някой от Пксфо

  3. Лед тронулся, господа присяжные заседатели!

    Сега първо обобщение от биографиите на кмет и заместници – Община Ловеч ще се управлява от хора, завършили второстепенни средни училища и третостепенни ВУЗ-ове, КАТО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е РОДЕН В ОБЩИНА ЛОВЕЧ!

  4. Честито на госпожата и на другарката Корнелия! Браво за най-подходящия избор! Какъв по – добър избор от това ? Завършила Електроенергетика и електрообзавеждане и отговаря за Строителство, архитектура, градоустройство и екология! Ами супер на точното място си е попаднала жената……..учила, учила за архитектура и строителство, градоустройство и екология, че чак се скъсала от учене! Дано пък да видим поне една диплома! Жалки души………новоизлюпени кариеристи на гърба на хората………..ако си мислите, че Вашето време е дошло и е сега………грешите……..това е просто момента на добрия шанс, но не и на професиолизма! Просто няма какво да покажете …….гледайте си час-прома, фирмите и раздавайте съвети другаде! Четири години ще минат и заминат, но Вие госпожо Електроенергетика и електрообзавеждане“ едва ли ще помогнете на хората…….на Вас да, и то точно това Ви е целта! Жива и здрава управлявяща! Господ да пази нас гражданите да изтърпим и Вас слабоумници!

  5. Ловеч никога не е имал толкова слаб и некомпетентен (некадърен) кметски екип, защото се раздават постове като компенсация на взаимозависимости. Предвид факта, че познавам лично много добре цялата тази дружна кметска 5-членка, убедена съм, че общината е пред икономическа и социална КАТАСТРОФА. Кметицата вероятно няма да изкара пълен мандат и след година и половина ще избяга пак с финт, както го прави от 2011 г., бидейки натресена активистка на ГЕРБ… 😀

  6. Честито Радевска!
    Честито Георгиев!
    Познавам ги и двамата като ,можещи,знаещи и амбициозни в работата си! Хора не бъдете толкова критични и мнителни от първия ден ,дайте им възможност и тогава ГОВОРЕТЕ!!!!!

  7. Г-жо Лачева, защо не прочетете хубаво какво е учила г-жа Радевска или не ви изнася. И ако знаехте какво се изучава по специалностите „Електроенергетика и електрообзавеждане“ нямаше да правите злобни коментари.

  8. Май ще да са вундеркиндове тези хора, с толкова много и разностранни отговорности?
    Ще ги следя с интерес.

  9. Леле, майко…

    Уважаеми съграждани, от четирима кмет и заместници не видях нито един горд възпитаник на езиковата гимназия в града. Вие, които толкова се гордеете с нея, как бихте обяснили този факт?

  10. Не разбрах какво общо има между строителство, архитектура, градоустройство и екология от една страна и компютърни системи и технологии?

    1. Дипломира се като бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в Габрово, там придобива и магистратура „Електроенергетика и електрообзавеждане“
      Явно не сте прочела статията цялостно.

  11. Само не разбрах зам.кмета по строителството, къде бе упоменато че е завършил поне подобно такова,дали знае какво е тухла единичка и четворка

Comments are closed.