На 02 март на ул. «Никола Петков» в гр.Ловеч е задържан 35-годишен мъж след като при направено му претърсване, в раницата му е открито пластмасово шише с вместимост 0,5 литра с мътна течност и специфичен мирис, което при тестване с полеви тест е реагирало на метамфетамин.

При последвало претърсване на адрес, обитаван от лицето са намерени и иззети различни по вид химически вещества и стъклени съдове, служещи за производство за наркотични вещества.

Последвало е претърсване на друг адрес в гр. Ловеч обитаван от 43-годишен мъж , откъдето полицаите са иззели кутия от цигари с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ в нея и с бруто тегло 49,96 гр. и хартиено пакетче сгънато по специфичен начин отново с бяло кристалообразно вещество и с бруто тегло 5,31 гр. както и множество химични вещества и материали служещи за производство на метамфетамин.

Двамата мъже са задържани в РУ Ловеч, а материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура-Ловеч. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

 

2 коментара

  1. Утре ще ги пуснат,като си платят на съответните хора,,,,и всичко е точно…….

Comments are closed.