От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават за задържани в полицейските управления пияни шофьори.  33-годишен от Плевен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 24 октомври около 01.24 ч. е установен да управлява лек автомобил в с. Орешак след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,52 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 25 октомври в РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 64-годишен мъж, който е установен след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,03 промила да управлява нерегистрирано моторно превозно средство в с. Черни Осъм. Работата по случая продължава.

28-годишен мъж е задържан в РУ Троян, след като на 26 октомври около 03.45ч. е установен да управлява лек автомобил в с. Орешак, с 2.73 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

19-годишен от с. Беленци е задържан за срок от 24 часа в РУ Луковит, след като на 24 октомври е установен да управлява лек автомобил без поставени регистрационни табели, а справка в масивите на МВР е показала, че водачът е неправоспособен и управлява лек автомобил в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.