bebetagerb2101141Общинската структура на ПП ГЕРБ в Ловеч даде своя сериозен принос в борбата с демографската криза в града. Четири бебета – две момиченца и две момченца проплакаха за първи път в края на миналата и дори в първия ден на новата 2014 година. Да отпразнуват тяхното раждане се събраха днес по покана на общинската организация щастливите семейства. Денят не е случайно избран – по този начин ГЕРБ отбелязва Бабин ден.

Най-малкият гост на тържеството се оказа дъщеричката на Петко Колев – Яница. Само тя събра смелост да се появи на купона, при това в прекрасна провокативна червена рокличка, като пренебрегна опасностите от грип и настинка.Затова, освен че стана фотомодел на вечерта, и първа получи подаръка си от ГЕРБ, връчен от административния секретар Валентина Недялкова, а щастливите мама и татко – поздравителен адрес от народните представители Корнелия Маринова и Николай Нанков. В него те пожелават на семействата здраве и щастливи мигове, а на децата безгрижно детство.

Подаръци бяха изпратени и за малките Давид и Михаил, както и за внучето на общинския съветник Петко Петков – Дорина, която се роди в първите часове на новата година.

Тъй като семействата на всички бебета са пряко свързани с общинската организация на ГЕРБ, обмисляме създаването на нова структура – Бебе ГЕРБ, шегуваха се на тържеството присъстващите. Сладкарските изкушения на трапезата и доброто настроение създадоха приятна атмосфера, като основната тема на разговорите бе „Как да гледаме бебе по време на избори”.

12 коментара

  1. смешници са всички,а колко затриха

  2. Те па комунистите до един в затвора. Всичките са един дол дренки, ами няма кой да оправи държавата и или бягаме или си мрем тука като въшки

  3. Похвално е, че в Ловеч има млади семейства, които раждат деца. Още по-добре е, че тези деца ще говорят български, а не друг език. Дали са от ГЕРБ, БСП все тая. Важното е, че са тук и не са избягали още.
    А на малоумните комунета, които докараха града до това дередже и са все недоволни от всички, които не са червени, да ходят на м…. си!
    Не стига, че окрадоха и съсипаха града, но имат и наглостта да се обаждат. Нахалници нещастни

  4. По данни на Териториалното статистическо бюро в Ловеч:
    През 1944 г. жителите на Ловеч са били 11 220 души. Две години по-късно те вече са нараснали с 602, а в годината на Априлския пленум на БКП (1956 г.) са вече 17 901. През 1965 г. в Ловеч са живеели 30 879 души, а до 1975 г. те са нараснали на 43 858 жители. Година по-късно тук се ражда и 45-хилядният жител на Ловеч. Градът вече е с 47 011 жители, а през 1977 г. те стават 47 627 души.
    Няма достъпни данни кога започва обезлюдяването на града, но при всички случаи началото на процеса е около 1995 г. Към 31 декември 2001 г. по данни на Териториалното статистическо бюро в Ловеч цялата община е наброявала 61 419 души. Те вече са с 3362 души по-малко в сравнение с броя на жителите през 1997 г. Близо 1800 от напусналите общината са на възраст от 15 до 24 години. Затова пък населението на възраст от 55 до над 70 години запазва постоянни величини – от 18 500 до 19 500 души.
    Най-често към по-благоприятни в икономическо отношение региони се насочват хората на възраст от 20 до 24 години. За времето от 1997 г. до 2001 г. от всички напуснали областта 2770 млади хора 1644 са само от община Ловеч. Само през 2001 г. от общината са се изселили 1932 души, като от гра¬да са избягали 1309 души, а починалите са 457.
    От 61 419 души към 31 декември 2001 г. на преброяването през 2011 г. жителите на община Ловеч вече са 49 738. Икономически активните от тях обаче са 22 589, а реално заетите 19 545.
    Това е картинката в община Ловеч. Колко са я напуснали по време на управлението на ГЕРБ – 2009-2013 не знам, но знам, че градът реално се стопи много преди ГЕРБ да с появи на политическата сцена.

    1. След като помогнах на поне 7-8 домакинства да попълнят онлайн формулярите при преброяването и видах колко “истина” имаше в тях, не смея да приема за чиста монета официалната статистика. Но пък вярвам на очите си: половината апартаменти са абсолютно празни от две-три години, голяма част от приятелите напуснаха града, близки мои роднини трайно заминаха за чужбина, хора, с които имам служебни отношения, от няколко години са далеч от тук.
      ГЕРБ може и да го е нямало, но съществуваше СИК и неговите мутри, по-късно същите купиха поста “пазач на овчето стадо” за един от вълците си. Все още не са разкрити извършителите на десетките показни убийства от онзи период.

  5. Стартира инвестиционната програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“
    Правилник за устройството и дейността на Регионалния исторически музей обсъждат съветниците
    Съветниците разглеждат Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за три години и за бюджета на общината
    Утре в ж. к. „Младост“ обсъждат именуването на улиците в комплекса
    Съветниците решават за разваляне на концесиите на 4 язовира в общината
    Отчет за дейността на общинския съвет за второто шестмесечие на 2013 г. внася председателят Тихол Тихолов
    Програмата за управление и разпореждане с имотите, общинска собственост, влиза в общинския съвет
    Отчетът за 2013 г. на БД „СКОРС“ влиза в общинския съвет. Oт продажба на билети за посещение Деветашката пещера – 58 741 лв за периода април – декември

    Това са заглавията на далеч по сериозни теми, отколкото написаното с чувство за хумор за бебетата на ГЕРБ. Това, че тези теми не са обсъждани от вечно коментиращите тук означава само едно – има хора, които имат единствената цел да окалят, да критикуват, да маскаря, да обиждат, при това хора, които едва ли са дали значителен принос за когото и да било освен за себе си. Оплювайки ГЕРБ не означава, че всички останали партии стават по-значими, напротив.
    Да са живи и здрави и децата, и техните родители!

    1. Едва ли има по-сериозна тема от управлението на държавата България. Затова се задават и въпроси към управляващи и управлявали.
      Та колко млади българи напуснаха държавата през периода 2009-2013 година в търсене на бъдещето си???

  6. Да са живи и здрави дечицата, да радват родителите си. Те не са виновни за порнографията, която се разиграва в държавата ни от управляващите ни през годините.
    Само ако някой можеше да каже колко млади българи са напуснали страната през периода 2009 – 2013 година, за да търсят по-добър живот…

  7. “Тъй като семействата на всички бебета са пряко свързани с общинската организация на ГЕРБ, …”

    Тъй като статията е твърде интересна предлагам:
    След всяко име на новородено да се слага по едно “ГЕРБ” та да се знае кои са наши кои чужди.

  8. Ще падна!!! По-глупава статия не бях чела. Нищо не се е променило от 40 – 50 години насам.СОЦИАЛИЗЪМЪТ се е загнездил здраво в съзнанието на ГЕРБ. Предлагам “Бебе ГЕРБ” да изпратят свой представител и в парламента. А освен да ни учат на „Как да гледаме бебе по време на избори”, да ни учат и на “Как се прави секс преди избори”.

    1. Не разбрах само колко бебета са родили през 2013 година Корнелия Маринова и Валентина Недялкова? В нашия курник кокошките окрякват само техните яйца, чуждите не ги интересуват.

  9. откога общинската организация от 2 членки К.Маринова и В.Недялкова вече вършат работата и на ЖГЕРБ? Докога ще финансирате едни и същи хора чрез тържества – първо на Деня на християнското семейство, сега на Бабинден. Тръгнахте на лов избиратели?

Comments are closed.