Павлин Иванов

Въпреки призивите за прозрачност отправени от националното ръководство на ГЕРБ към местните структури, вчерашното номинационно събрание на управляваща партия не беше обявено публично, а до този момент и в същия дух,  няма и официална информация за случилото се на него.

Неофициално, единственият кандидат издигнат за кмет на община Ловеч от ПП ГЕРБ е Корнелия Маринова!

Предложени за съветници са и част от действащите към този момент и допринесли в почти приключилия мандат, за икономическото, духовно, социално и чисто човешко развитие на гражданите на Ловеч :

Петко Петков, Йовка Тодорова, Дани Събева, Георги Карамишев, Мариета Цанкова и др. Дали липсата на каквато и да било чуваемост от страна на местната структура на ГЕРБ към курса за промени определен от националното ръководство и чувствителността на ловешките лидери на партията към обществените нагласи ще изиграят лоша шега на актива в Ловеч, ще разберем в близките седмици.

От страна на основният опонент за властта в Ловеч – БСП, също не се чува нищо, два месеца преди изборите.

А това, че в областният и общински център – Ловеч, няма абсолютно никакъв реален политически живот от години, едва ли учудва някого. Този факт, съчетан с тоталното неумение и неразбиране на материята от страна на неформалните представители на “гражданското” общество и останалите представители на иначе многобройните партийни структури към различните политически формации, определя много ярко и недвусмислено пътя на движение на града ни .. отвесно надолу.