nankov2009131Павлин Иванов

ГЕРБ ще поиска оставката на председателя на общинския съвет в Ловеч Тихол Тихолов още на първото заседание през януари. Това заяви областният координатор на ГЕРБ, народният представител Николай Нанков вчера. В края на миналата година е взето решение на общинското ръководство затова. Много неща се натрупаха, позицията ни е непоколебима, надявам се, че с усилията на демократично мислещите хора в местния парламент ще постигнем успех, заяви Нанков.

Не говоря за битки. Става дума за грубо потъпкване не само на ЗМСМА, не само на правилника за дейността, а и на малкото останали демократични ценности в Ловеч.

obs100613BГоляма грешка е, че Тихолов беше сложен на толкова избираемо място в нашата листи. Убеден съм, че подобни ходове няма повече да има, категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

Ирина Митева, като водач на групата общински съветници на ГЕРБ, по процедура ще внесе в комисиите на първото заседание на Общински съвет Ловеч на 30 януари искането за предсрочно прекратяване на пълномощията на председателя на местния парламент.

Направил съм анализ, имам неудовлетворени очаквания, дори разочарования от някой общински съветници, но това ще го кажа на тях. Предстоят ми срещи както със всеки един, така и с цялата група съветници, каза Николай Нанков.

Ще потърсим партийна отговорност на всеки от нашите членове в общинския съвет, който си позволяват грубо нарушение на екипността, принципите, колективния дух и партийната линия, която се задава чрез общинското ръководство и областния координатор, заяви още той.

 

5 коментара

  1. Безмълвие. Мълчание. Затишие. Изявление. Екот. Последици. Пропукване. Пукнатини. Разлом. Бездни. Седем месеца… Геологията е наука за натиска и времето. Всъщност само това е нужно. Натиск и време. Изкуплението Шоушенк. …Който разбрал – разбрал. Да не пропусна да кажа и: #оставка.

  2. Горов няма да даде тихолов да падне.Помнете ми думата.

  3. личи си че Корнелия си дойде…лакея Павлинчо прописа…..

  4. “ГЕРБ ще поиска оставката на председателя на общинския съвет в Ловеч Тихол Тихолов още на първото заседание през януари…
    Голяма грешка е, че Тихолов беше сложен на толкова избираемо място в нашата листи. Убеден съм, че подобни ходове няма повече да има, категоричен беше лидерът на ГЕРБ.”

    http://www.youtube.com/watch?v=pB981es7jjo#t=112

Comments are closed.