В Художествената галерия “Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч на 30 май 2022 г. се състоя изложба и награждаване на участниците от Национален конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тема “Детство мое – реално и вълшебно“, организирани от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Ловеч, Община Ловеч и РУО-Ловеч.

Церемонията бе открита с изпълнение на  детски танцов състав към ЦПЛР – ОДК – гр. Ловеч, с художествен ръководител Цветомира Христова и корепетитор Илиян Димитров

Заместник – кметът  на Община Ловеч Венцислав Христов връчи част от наградите и поздрави  присъстващите. Награди връчиха д-р Димитър Димитров  – директор на дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“ в Община Ловеч, и Даниел Даков – старши експерт приобщаващо образование  в РУО – Ловеч , в присъствието на директора на ЦПЛР – ОДК инж. Марина Колева.

Водещ бе журналистът Никола Колев.

За доброто настроение на гостите на люляковия град допринесе и изпълнението на флейта на Стела Драгоманска от групата по камерна музика – духови инструменти при ЦПЛР-ОДК- гр. Ловеч, с ръководител Тотко Рогашки.