От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 19 февруари около 13.18 ч. на ул. «Ген. Карцов» в Троян, 31-годишен мъж от гр. Карлово при управление на лек автомобил е забелязан от полицейски патрул да нарушава пътен знак В 2. При подаден сигнал със стоп палка от служителите на РУ Троян водачът не се е подчинил и е продължил посоката си на движение към центъра на града, но малко по-късно е самокатастрофирал на ул.”А.Балевски”.

При извършена справка в масивите на МВР е констатирано, че младия мъж е с отнето свидетелство за управление на МПС. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, а в резултат на инцидента са причинени материални щети само по автомобила.

На водачът от Карлово са съставени 2 акта за нарушение на ЗДВП

Вчера на територията обслужвана от РУ Ябланица е проведена полицейска операция, в хода на която полицейските служители са извършили проверка 33 МПС и 45 лица, като за установени нарушения са съставили  6 акта и 7 глоби с фиш.

Служителите на РУ Угърчин също са провели полицейска операция през вчерашния ден. В рамките на предприетите действия полицаите са извършили проверка на 38 МПС и 54 лица, като за установени 8 нарушения са съставили 1 акт и 7 глоби с фиш.