Полицаи от РУ Луковит са установили 47-годишен, криминално проявен мъж от града след като при извършена проверка съвместно със служители на ГД-МРР-отдел “МРР”-Дунавска” – сектор “Оперативен контрол”, в обитаван от него имот са открити и иззети 273 литра наливна ракия без български акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
Полицията в Луковит изяснява сигнал постъпил на 25 март, в който се твърди , че двама мъже са заставили 20-годишна жена да напусне къщата на родителите си в Луковит и да придружи единия от тях , с когото е живяла на семейни начала до къщата му в Ловеч.
Младата жена е установена на адреса в Ловеч , а двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в местното полицейско управление.
В разговор с полицейски служители е заявила, че е тръгнала по собствено желание и спрямо нея не е упражнявана принуда. По случая е започнала проверка, като след приключването й материалите ще бъдат докладвани на Районна прокуратура –Луковит.

7 коментара

  1. Защо да хващат наркодилърите? Как ще предадат работодателите си …

  2. Хванете наркодилърите! Трънали с ракия да се занимавате смотаняци пффф, да ви се невиди и подкупните полицаи… За пари и л**на ще ядете!!!

  3. То наркотици на всеки ъгъл ама ракията ни е проблем

  4. Ами човека обича да пие какво толкова….и аз бих пийнала а ма я взеха

  5. е…..ще има какво да пие полицията известно време

Comments are closed.