43-годишен мъж е откаран в болница без опасност за живота, след като вчера около 18.20 ч. в с. Ъглен след възникнало спречкване, познат за него мъж му е причинил нараняване в областта на бедрата, с помощта на джобно ножче. Установен и задържан от служители на РУ Луковит е 22-годишен мъж от същото село. По случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за инцидента.

Вчера, на ул. «Балкан» в гр.Троян, 28-годишна жена при управление на лек автомобил и движение на заден ход е блъснала 87-годишен пешеходец. Потърпевшият е с охлузни рани и след преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачката е отрицателна. Съставен и е акт за нарушение на ЗДВП.

22-годишен мъж от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в местото районно управление на МВР, след като на 21 април около 18.00ч. е установен да управлява мотоциклет, който не е регистриран по съответния начин, а водачът не притежава свидетелство за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Двама мъже от Летница на възраст 22 и 18 години са задържани за срок до 24 часа в РУ Ловеч, по подозрение в съпричастност към нанесен побой над техен 29-годишен съгражданин. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата по изясняване на причините за инцидента продължава.