borianakartinka1506161На 17 и 18 юни на откритата сцена на пл. Тодор Кирков“ от 20.00 ч. в гр. Ловеч ще се проведе втория младежки фестивал за модерни танци „Танцуващо бъдеще“ – Ловеч 2016 г. Той се организира от Община Ловеч съвместно с балет „Ралица“ при Общински детски комплекс – Ловеч.

Над 250 танцьори от четири града ще представят своето танцово изкуство пред ловешката публика. Заедно с Балет „Ралица” и брейк формация „Electric style crew” към Общински детски комплекс – Ловеч ще можем да аплодираме изпълненията на гостуващите състави Училище по танци „Ангелите на Чарли“ – гр. Карлово, Денс формация „Вайялет“- гр. Костенец, Балет „АниБо“ – гр. Криводол и Денс студио „Бордо“ – гр. Троян.

Фестивалът нe е с конкурсен характер. Неговата цел е да покаже оригинални идеи в различни жанрове на съвременния танц и да даде възможност за нови контакти, обмен на творчески идеи и шанс за изява на младите хора. Младежкият фестивал за модерни танци „Танцуващо бъдеще“ е включен в Програмата за младежки дейности на Община Ловеч.

Организаторите са подготвили грамоти за участие и успешно представяне, статуетки и рекламни материали за участниците във втория младежки фестивал за модерни танци „Танцуващо бъдеще“ – Ловеч 2016 г.