Заместник-кметът на Община Ловеч Даниел Колев и служители на общинския отдел „Контрол и сигурност“  на 20 септември направиха втора проверка за неправомерно разположени стоки по тротоарите на ул. „Стара планина“  в кв. „Младост“.

Установено е, че на тротоарните пространства пред фирма „Братя Веселинови“ ЕООД се складирани голям брой строителни материали. На собствениците е съставен нов констативен протокол, като са описани всички видове стоки – чували, палети с цигли и арматури. Даден е срок до 15.00 часа на деня да приключат товаро-разтоварителните дейности и тротоара да се освободи.

На 31 август т.г. общинските служители връчиха четири протокола за предупреждение на четири от петте фирми, разположени на улицата. Тогава бяха съставени констативни протоколи и връчени два акта.
Община Ловеч за пореден път предупреждава всички фирми да не заемат неправомерно тротоарните пространства, тъй като принуждават минувачите да ползват пътното платно, а това е опасно.

1 коментар

  1. Това ли е причината втори месец фирма „ Братя Веселинови” да не ми изпълнят поръчката, въпреки телефонното ми напомняне и обещанието, че другата седмица ще се случи?!

Comments are closed.