bsp1708141След 22-рата конференция на Ловешката общинска организация на БСП, станаха ясни номинациите на кандидат-депутатите за предстоящите избори на 5 октомври, съобщиха от пресцентъра на партията. Това са Димитър Горов, Станимир Стоянов, Валя Янкова, Страцимир Петков, Христо Марков и Васил Василев.

До това решение се стигна след единодушно гласуване на всичките делегати, участвали в конференцията. На нея бе подложен за гласуване и отчета за предходните избори на 25 май и работата през изминалата година, както и свършеното от правителството на Пламен Орешарски.

Окончателната подредба на кандидат-депутатската листа от 11-ти МИР Ловеч, ще бъде гласувана на Областния съвет на БСП – Ловеч.

16 коментара

  1. С номер 9 в листата на КП БСП лява България е Цоло Гачев Христов. Слава героям ВОСР!

  2. Неее аз искам някой след 1960…даже ше е хубаво да е някой след 1980… такива преди 1960 с лопата да ги ринеш, дай от другите!

    1. Другари и другарки, приятели в нашата листата е другаря Христо Марков, младата надежда на Ловеч, има кой да изберем! По този повод Георги Кадиев написа във фейсбук: „Приятели, тези дни ще станат известни пълните листи на БСП. Тези от вас, които не са се отказали да променят нещо в БСП- нека огледаме и изберем добри кандидати за преференциален вот и да дадем отпор на статуквото, номенклатурата, партбюрокрацията и абонираните за депутатски места. Не се предавайте. Единственият шанс на БСП да привлича хора е като покажем, че не се страхуваме, не вървим по течението, не се подмазваме на партийни “лидери”, а имаме собствено достойнство и извоюваме местата си със собствени усилия. И когато покажем, че този Б отбор е по-желан от любимците на Позитано, ще докажем, че промяната сме ние, не те. Ще бъда истински щастлив, ако поне половината гласували за БСП гласуват и преференциално, и ако поне 30-ина процента от депутатите ни са избрани така. Апаратът може да манипулира конгрес или национален съвет, но не може да манипулира вас! И ще го докажем на 5 октомври. Моля всеки от вас, който познава читави хора от листата във вашата област, пишете ми. И ако те са готови, ще дадем този отпор заедно. ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ, ПРОМЕНИ БСП, ГЛАСУВАЙ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО!”

    2. Други дебили за преференциално гласуване не сте ли предвидили?

  3. Е какво му е на Горов? Местната млада надежда на БСП за Народното Събрание. Белким помогне за нящо на града 😉 Някой преди 1960г роден ли искатe?Мин чо? Или Мил Ко??

  4. Малоумника Горов за пореден път депутат… Боже пази Ловеч, Боже пази България!

    1. защо тук не се писа нищо за номинациите на Ловешката общинска организация на Герб и да видим дали и други малоумници ще са за пореден път депутати…Боже пази Ловеч, Боже пази България!

  5. докога Ловеч ще е бкп

  6. бастиона на комунизма

  7. еи тез дъртаци пр.сти

  8. Ебаси събора на бесни пенсии…та то няма нито един дето да е роден след 1960-та….

Comments are closed.