milkoou1609131Павлин Иванов

Преди минути, от пресцентъра на Областна администрация съобщиха, че “във връзка с неотложни ангажименти се отлага срещата на Вицепремиера по икономическото развитие на Република България Даниела Бобева с бизнеса от ловешка област.

Вицепремиерът и областният управител Милко Недялков поднасят своите извинения за създалото се неудобство. Скоро време ще бъде оповестена нова дата, на която ще се осъществи планираното посещение.”

Лично аз съм беден от към идеи, защо се г-н Милко Недялков уведомява чрез медиите читателите ни, след като не е бил така добър да уведоми заинтересованите на официалната страница на Областна администрация нито за предстоящата среща, нито за нейното отлагане.

Нямам идея и кои фирми трябва да прочетат съобщението, че среща няма да има, тъй като никой, освен организаторите не знае списъка на поканените и събитието се гласеше да протече с “избрани” и на тъмно.

Не мога да намеря и отговор на въпроса: Това ПР акция ли е или реално г-жа Бобева иска да види днешната бизнес картина в региона. Ако иска истината, надали срещата трябва да бъде тайна. Съвсем нормално би било, така пропагандираната откритост на управлението е реален принцип, събитието да бъде оповестено публично и да има едно кратко текстче, което да казва, че всеки предприемач, които има желание може да присъства. За съжаление, верни на традицията, организаторите не направиха нищо подобно.

Тогава остава другата възможност – евтин ПР! Да поканим едни наши фирми, да проведен един “истински”, градивен и ползотворен разговор и да излезем от срещата като победители над тъмните сили на задкулисието, дали нови хоризонти на бизнеса в ловешко.

Евтиният ПР щеше да проличи и от преразказа на някой от присъстващите официални лица. Сами се сещате, че едно е да ви разкажа аз или друга медия, съвсем различно е случилото да бъде преразказано през “правилата” на ПР-а.

Но такава е днешната действителност.

1 коментар

  1. А на мен ми писна от Milka и Един Мармот.

Comments are closed.