grobishta205141Павлин Иванов

Уродливостта, безочието и чудовищното нахалство в Ловеч излизат извън контрол. Монетен автомат за вход на скобелевските гробища ще събира пари от близките на починалите!

Без капчица срам, без свян, администрацията на кмета Казанджиев е поставила два автомата на входа на ловешките гробища. След вдигането на всички данъци, ред е на мъртвите и техните близки. Няма прошка, няма човещина, няма страх от нищо и от никого!

Това е начина на мислене на днешното управление в Ловеч!

Колко пари ще съберете г-н Казанджиев? Къде ще ги занесете? До там ли стигнахте да таксувате и близките на умрелите. Не ви ли стигат парите, които те плащат за гробове, места, строителни разрешения и всякакви измислени документи, с които прибирате, прибирате, прибирате ..

Няма ли да ви е срам, ако отидете на погребение върволицата автомобили каращи болни и възрастни хора да чака да се вдигне бариерата, след като пуснат заветното левче? Как да стигнат близките на починалите до гробовете?

Газят новият ви асфалт ли? Замърсяват въздуха ли? Срам! Не се сещам за друга дума, която мога да използвам публично, но убеден съм, знаете какво си мисля!

50 коментара

  1. Това е най голямата глупост .Малко ли са ви таксите които плащаме след седмата година от смъртта на близките ни.

  2. Kух си като 9 хралупи и прост като цървул.

  3. Sram!!! Horata nqmat 1lv za hlqb,toi trygnal tazksi da sybira za da se vleze v grobi6tata.Zasramete se g-n Kmete!!!!!

    1. Нямат, викаш, а? Горките хорица… живи да ги ожалиш. Я, кажи кои нямат, ще им дадем…

  4. Всички тука дето само лаете коментари сте смешници и не сте по различни от минчо празника! Вместо да лаете баш като народ с 500г. стаж, отидете и поломете тази шашкания! Ама аз забравих че сте мишки и ви е страх……..!!!!!????? Докато сте страхливци за да не ви: глобят; уволнят; орежат някой лев; спрат кранчето на далаверските ви кражби и прочие, ще ви тъпчат и натискат ала натискат с крак по врата!!! Нямате грам смелост и справедливост, ама иначе се разхождате в китайски костюми из града с високо вдигнати надменни и затлъстели глави и си мислете че сте важни мъже и жени! Много сте лизачите, нагаждачите, предателите и продажниците, хора без грам ценности принципи и достойнство! Точно такива бъркат и пречат за едно по добро общество и достойна държава!

    1. Е, като им го каза, та какво? Да не мислиш, че не знаят, че са такива? Познават си се много добре. Да не мислиш, че като им го кажеш, че ще се осъзнаят и ще се променят? Абсурд… Само ще те намразят, защото им казваш грозната истина…

    2. Работата е ясна. Нека да ме мразят, ама и това не могат. Мразят ме само зад гърба, нямат смелост да ме мразят открито! Евтини хора с китайско качество, не ги отразявам!

    3. Ивайло Йоркишев, в Германия също има такива апарати. Защо там никой няма намерение да ги ‘поломява’? Тук сме силни на приказки и караме другите да чупят,а като отидем в чужбина, изпълняваме безпрекословно същите тези правила, които се опитват да прилагат у нас, за да има някакъв ред.
      Друг е въпросът дали кметската управа следи как се поддържат гробищните паркове, извозват ли се редовно отпадъците от тях, коси ли се тревата в междугробищните пространства.
      Пари се дават за услуга, в противен случай циганите за поред път ще се възползват от тази европейска придобивка.

  5. статията е платена от частна погребална агенция!!!

  6. Не вярвам на очите си !!! По-гляма наглост не съм виждал…срам и позор !!!

  7. Така ли ще помагаме на възрастните и болни хора да посетят гробовете на починалите си близки,като им вземеме последното левче.?По добре се погрижете за охраната на гробовете и не позволявайте да бъдат поругавани.А кога ще измиете улиците г-н Кмете?

  8. Abe kmetee ti tolkova li si ogladnql we, dano i ti da hodi6 tam da slaga6 stotinki!!!!! tva nikade go nqma wee i ku4etata 6te ti se otsmeyat we yasno mi e kakuv si. horata hodqt tam da si porevat da si izleyat makata , trqba ve4e da se pla6ta i za pla4a li ………………………………………………………………………….

  9. Преди малко не разбрах за автомобили ли е, или за всички?Ако това е само за автомобили, аз мисля че е правилно, там автомобилите нямат място. За да спрат да влизат хората с автомобили трябва да им бръкнат в джоба.

  10. Всичко се връща, БЕЗ КОМЕНТАР СЪМ за случилото се, но не вярвам да просъществува дълго.
    Чудя се, защо повечето пишат с Анонимност, а на това отгоре някой казват, че ние сме мишки?

  11. Всички тука дето само лаете коментари сте смешници и не сте по различни от минчо празника! Вместо да лаете баш като народ с 500г. стаж, отидете и поломете тази шашкания! Ама аз забравих че сте мишки и ви е страх……..!!!!!????? Докато сте страхливци за да не ви: глобят; уволнят; орежат някой лев; спрат кранчето на далаверските ви кражби и прочие, ще ви тъпчат и натискат ала натискат с крак по врата!!! Нямате грам смелост и справедливост, ама иначе се разхождате в китайски костюми из града с високо вдигнати надменни и затлъстели глави и си мислете че сте важни мъже и жени! Много от вас не знаят какво е да си истински мъж или жена, но със мишкарското и кюткащо ви поведение наистина го потвърждавате че не знаете!

    1. Точно,града на мишките е Ловеч,еснафи,злодей и боклуци.

  12. g-n kmeta e na vlast i moje da si pravi kakvoto si iska dokoga shte gi tarpime tiq upravnici ne se nakradoha

  13. а покойника който отива във вечния си дом как ще си плати входа. това е безумие.хората които ходят в гробищния парк е цел да да се поклонят пред останките на близките си, да почистят гроба в който е положен, да запалят свещичка. те не отиват на дискотека ,че да плащат вход а да излеят мъката събрала се в сърцето им по загубата на любимия човек

  14. ето това вече е прекалено !!!

  15. И в други гробищни паркове се плаща символична сума, за да се влезе с кола – заключавам, че таксата е само за да се отворят двойните врати, което не е толкова потресаващо, нито нечувано.

  16. Мдаа партията на г-н кмета е на власт и вече може да си прави каквото иска. А уж Неговата партия е социална и работи в ползу роду. Срам и позор за такава лъжлива партия и кметове като нашия.

Comments are closed.