avotobusi310141Павлин Иванов

Няма какво да се лъжем! В област Ловеч тече купуване на гласове в небивали размери. Това се говори на всяка маса, във всяко кафене, във всеки дом или офис днес. Може да бъде видяно във всяко село, град и квартал. А черно на бяло, ако не успеем да го спрем,  това ще бъде потвърдено още в понеделник, след като видим в изборните резултати активност в определени населени места, каквато и при бай Тошово време не е имало.

Единствено компетентните органи не виждат реалността или по-страшното – виждат, но реакция ЙОК!

Не виждам смисъл да ви убеждавам, че две средно големи партии, които всички ние особено много „обичаме“, особено през последната година, изливат стотици хиляди левове, незаконно придобити и престъпно използвани пари.

Знам, че това престъпление – купуването и продаването на гласове се доказва много трудно. Знам, че осъдените в цялата страна са дребни риби, като при това много малко на брой. Знам, че каузата е по-скоро обречена, защото сме оставили всичко на някой друг и очакваме той да си свърши работата. Така обичаме – някой друг да върши работата ни.

Този път, ако оставим някой друг да ни върши работата, просто няма сработи!

Уважаеми читатели, вие самите решете дали да гласувате, дали да подавате сигнали за престъпленията, които виждате и ще видите през следващите няколко дни. Нито аз, нито някой друг може да ви накара да вземете решение, но имайте предвид, че всеки народ си заслужава управлението!

И ако се събудите в понеделник сутрин с гадното усещане, че сте прецакани яко от тези, които не се карат помежду си, а работят здраво, много здраво и дисциплинирано за лидерите си, си спомнете, че решението е било във вашите ръце.

Хайде да спрем за малко да се плюем, трепем, заяждаме, прецакваме един друг. Реалността изисква да направим така, щото в понеделник да имаме правото и основанието да кажем:

Опазихме градът на Апостола от посегателствата! Успяхме да спрем наглите и безскруполни търговци, които изкупуват на килограм невежите, неграмотни, продажни пиявици!

 

От всеки един от нас, без изключение, зависи какво знаме ще се вее на крепостта „Хисаря“ в понеделник сутринта.

Повече няма къде да отстъпваме! Времето за мобилизация на всички нормални хора, обединени около българските и християнски ценности настъпи.

Дали ще го проспим и Ловеч ще падне, зависи от всеки един от нас!

Помислете за това и днес и утре. В понеделник няма да има смисъл!

9 коментара

  1. Турци – цигани, всички са в кюпа. Те най-лесно се манипулират.Обещаят им някоя стотинка и са готови да ги управляват Местан и Станишев.

  2. Градът е пълен с турци, дошли да празнуват. Вечният Рамазан започва.

  3. анонимен и SP са прави ,вземаѝте парите и ги изиграѝте.това ще ви остане

  4. pavline,do koga 6te gi tarpim tezi ,,denkovtsi”” govori za jenati, a za6to ne popita da6terq si nali e ofitser v MVR. ne e li rabota na MVR da sabira dokazatelstva?

  5. denko ,denko to4no ti li nameri da govori6 za dokazatelstva? vsi4ki vidqhme dokazatelstvata prez avgust. kak ti haresa ,,trofeq””? i kakvo posledva? ni6to….nqma posledstviq…i do koga taka?a 6to se otnasq do izborite… anonimen e prav. tova e nai-dobroto nakazanie za tezi ,,hora””

  6. Взимайте парите , а после ги прецакайте и гласувайте за който си искате. Това, ще е най-голямото наказание за тия , продажни тарикати с пачките. Накрая, нито гласове, нито пари….

  7. Само две партии ли купуват?
    Дали няма пак да има много,много наблюдатели в секционните комисии?
    Ако МВР не сработва,прокурорите защо не се самосезират и не разпоредят?
    Изхода от тази уличка е всеки да отиде и да гласува.
    Така купените,вероятно ще останат малцинство.

  8. Моят глас не се продава! Имам глава на раменете, с която мисля и преценявам кой заслужава доверието ми. Няма да продам бъдещето си – не търся купувач! Ще гласувам за напредъка на България, а не за 20лв.

  9. Павлине пишеш без доказателства и факти….ако имаш нещо го давай на жена ти,нали е точно от тия органи където споменаваш….На всеки е ясно,че се купуват гласове,бо за журналист така да подмяташ….

Comments are closed.