Аз съм Арбен Хавальов  – Председател на Партия БРИГАДА

Аз съм човек, който е пострадал от Системата и ще се боря срещу нея. Аз знам как. Обикновен  човек съм от трудолюбив край на България. От ранно детство непрекъснато работя. Работя и до днес по 18 часа в денонощието.  От три годишна възраст до 12 клас съм израснал на полето помагайки на родителите ми да оцеляваме. Първите обувки, които имах бяха, когато постъпих в  първи клас. Винаги съм имал  отлични оценки в училище. Ценя културните ни традиции, участвайки в театрални постановки и културни клубове. Помагал съм на студентски театри и  на много самодейни клубове и читалища.

Аз съм единствения Българин, който е дал най-много пари за Българската култура. Организирах конкурса за международна реалистична живопис – Балкански Художници, като превърнах България в център на реалистичната живопис, в който участваха най-добрите творци от 7 балкански държави. Наградите на конкурса бяха връчени от Президента на Република България, а същия беше оперативно организиран от моя „втори баща” Рангел Вълчанов. Освен на Рангел, съм помагал и на много наши Велики творци, изоставени от държавата, за да си осигуряват ежемесечно  лекарства, медицинска помощ и храна.

По отношение на бизнеса, първата ми инвестиция в България беше с около 10 000 долара, които спестих след 7 годишна работа в Гърция, където работех на две места, отново по 18 часа на ден. След 12 години работа в България реших да построя хотел в едно от най-красивите кътчета на България, в село Рибарица, като  изтеглих за целта банков кредит. Хотелът стана много красив и започнаха да го посещават и известни личности.

След като инвестицията започна да работи изведнъж станах жертва на медийна и институционална атака на държавния апарат от страна на най-големия интригант в България Иван Костов, заедно с Яне Янев и Атанас Атанасов (тогава шеф на национална сигурност, а днес съпредседател на Демократична България). Причината беше, че според тях лидера на ДПС Ахмед Доган и заместник председателя на ДАНС  Иван Драшков са собственици на хотела, както писаха тогава техни платени медии.

Започна тормоз от всички държавни институции чрез проверки, ревизии, разпити, разследвания, при които не се откриха никакви нарушения на закона. Но тези хора се опитаха да унищожат бизнеса ми и мен като личност, чрез принципа на службите за репресии, а именно, когато искаш да унищожиш някого го дискредитирай публично и пресечи финансовите му потоци. Всичко ескалира до там, че ме вкараха в следствения арест и на сила ме караха всяка сутрин да подписвам документи, че въпросните две лица са ми давали пари за построяване на хотела, а той всъщност беше кредитиран от банка.

Тормозиха и цялото ми семейство, включително и децата ми.  Накрая им прехвърлих абсолютно всичко което имах. В последно време наблюдаваме как системата най-обезпокоявано заграбва бизнеси. Това ще спре. БРИГАДА ще унищожи тези порочни практики и  голяма част от заграбеното ще бъде върнато и преразпределено в полза на Народа.

Аз знам как става това, повярвайте ми. Ще ви представим отделно предаване за Списъкът БРИГАДА с всички изедници на Народа, който към настоящия момент включва конкретни имена, които ще върнат над 3 милиарда евро, които отново заявявам, че ще се преразпределят към Народа. Ще посочим конкретните им действия и хората пострадали от тях. Те знаят къде са откраднатите пари. Няма значение как са успели да ги скрият, чрез офшорни компании или чрез избелени бизнеси. Те ще върнат парите. Има как.

 

Аз Обичам животните.
От много години помощта към бездомните животни е моя лична кауза. Аз съм помагал и продължавам да помагам на много беззащитни животни. Имало е случай, в който съм се отзовавал за помощ на беззащитно котенце на 150 км от София, за да го откарам в Централна ветеринарна клиника. От години всеки ден изхранвам над 18 улични котки и около 12 бездомни кучета. За жалост държавата не полага достатъчно грижи за бездомните животни.  Една от основните цели, залегнала още в Учредителната декларация на Партия БРИГАДА е изграждане на национална функционираща система за разрешаване проблема с уличните животни, чрез създаване на областни, общински и местни екипи за спешна помощ, клиники за спешен прием и лечение, достойни паркове за живот и уредени гробища както и установяване на ежедневно обслужвани центрове за изхранване и напояване на животните във всяко населено място. Това като инвестиция е равно на рушвета от една обществена поръчка на един воден цикъл например. Има и хора, които не ги обичат и поради това искам да създадем специални паркове, в които майки с деца да се разхождат, а бедни клошари и любители на животни да бъдат финансово подпомагани, за да се грижат уредено за тях.

 

В заключение: Крайно време е Народа пряко да усеща конкретни положителни промени, които ще започнат да настъпват единствено, когато срещу армията на системата се противопостави армията на Народа. А аз съм уверен, че тя се изгражда върху фундамента от конкретните принципи, цели и програма, залегнали още при учредяването на партията на Народа – БРИГАДА.

 

Платена публикация по договор

Възложител: ПП БРИГАДА