Днес коалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в град Ловеч.

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

 Водач на листата в 11 МИР Ловеч е икономистът Искрен Арабаджиев, който е родом от Ловеч и е възпитаник езиковата гимназия „Екзарх Йосиф I”. В листата освен икономисти има и архитект, юрист и специалист по човешки ресурси.

Листата на коалиция “Продължаваме промяната” за 11 МИР Ловеч:

  1. Искрен Арабаджиев – Икономист
  2. Гиляна Комитова – Архитект
  3. Петя Атанасова – Специалист “Човешки ресурси”
  4. Венко Сабрутев – Икономист
  5. Царина Рускова – Юрист