Във връзка с изнесената днес информация от Валентина Валериева, майка на пребития Росен – ученик от 12 клас на Софийска духовна семинария „Св.Иван Рилски” в гр. София, Началникът на РИО Ловеч Еленко Начев съобщи за „Ловеч днес“ допълнителна факти.

Началникът на Инспектората коригира имената на учебните заведения, от които са участниците в побоя.

Николай Руменов Павлов е ученик от Математическа гимназия в Ловеч

Денислав Димитров учи в училище „Тодор Кирков“

Николай Въцов учи във Ветеринарния техникум

Павел Гайдаров е ученик в Математическа гимназия

Еленко Начев информира, че е разговарял с директорите на училищата и те са заявили, че предстоят педагогически съвети, на които ще бъде обсъдено поведението на учениците участвали в побоя, след което ще бъдат обявени решенията за евентуални наказания и мерки.

Стана ясно още, че вече са били проведени разговори между учениците и служители на Детска педагогическа стая, работи се с младите хора и в самите училища.

Надявам се, след провеждане на педагогическите съвети, да бъдат оповестени конкретните резултати.

Към момента няма яснота, защо случаят с бруталният побой не е оповестен от пресцентъра на ОДМВР Ловеч, нито чрез ежедневния информационен бюлетин, нито чрез друг официален канал, както би трябвало да бъде в подобни случаи на агресия.

6 коментара

  1. Нищо няма да се потули всичко ще излезе наяве и причината за побоя

  2. Нищо няма да се потули делото е в ход успокойте се и стига сте вдявали паника оставете властите да си свършат работата

  3. Детска педагогическа стая и после в Бойчиновци. Можели са да го убият. На дъното сме и това, което отглеждаме изобщо няма да ни измъкне от него.

Comments are closed.