Драги съграждани,
Бях издигнат за кандидат за кмет на община Ловеч от политическа партия „ВМРО“.
Тя не беше за мен ракета – носител, която да ме изстреля в орбитата на управлението, а по-скоро кауза с патриотични ценности и като такава, според мен най-много се доближава до живота на обикновения българин. И до моят.
Впуснах се в една непозната за мен надпревара, в една предварително обречена битка за доверието на хората. В тази битка влязох като рицар, но без шлем, метална ризница и остро копие. Влязох гол. Единственото, което носех със себе си, беше честността, отговорността и уважението, с което вие ме познавате. Тръгнах без пари и без бюджет.
Много хора не ме взеха на сериозно, защото зад мен не стоят богати компании, дългогодишни политици или сенчести източници на средства. Кампанията ни с екипа от кандидат-общински съветници беше скромна, но действията ни и отношението на хората в тази кампания сякаш обезличи всички гръмки слогани, лозунги, пищни концерти с фойерверки и мега скъпи билбордове.
Защо ли?
Заради вас и вашето доверие. Аз нямам големи амбиции и не съм самоуверен, макар „самоуверен“ да означава, че имаш вяра в собствените си сили. Не съм политикът, който ще върви по преките пътеки към големите пари. Моят жизнен път не е толкова пряк, а е и доста трънлив. Но крайната ми цел са хората и техният добър живот. Това ме различава от обичащите преките пътеки и големите пари.
Аз няма да ви кажа – хора, гласувайте за мен.


Ще ви кажа само: Гласувайте за този, който достойно можете да наречете „МОЯТ КМЕТ“.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

ПП ВМРО