На 6 ноември (сряда) от 17.30 ч. в Регионална библиотека “Проф. Беню Цонев” ще бъде представена книгата на Виолета Стайкова „Дъното на Рая“.

За автора: : Родом от град Пловдив, млад писател, интересен събеседник и четящ човек. Вярва в доброто, в добрите постъпки, в човечността. Ужасно критична първо към себе си, после -към всички останали. Завършва гимназия със засилено изучаване на гръцки език, следва образованието си в ПУ, специалност Балканистика.Занимавала се е с журналистика, политика, собствен бизнес.
За книгата: “Дъното на Рая” е роман, писан и преживян, преживян и писан със сърце и душа. Въздействаща фабула, силни образи, болезнени откровения за ежедневните ни борби като граждани в държава, в която институциите и обикновените хора съществуват в отделни вселени.
Това не е просто поредната книга на български автор, който иска да стане НАЙ-…
Дъното на Рая е реалистичен, чак жестоко откровен към заразната апатия, трайно и прогресивно поразяваща нашето общество.
Но има и магия, защото в живота ни има магия – не толкова, колкото ни се иска, но все пак я има – любов, доброта, вяра, надежда, топлина.