Николай Стоянов, председател на инициативния комитет, предложил Радина Банкова като кандидат – кмет на община Ловеч, я представи през жителите на село Къкрина като един целеустремен човек, с много идеи и контакти в страната и в чужбина и допълни, че всеки, който я познава, не може да остане безразличен към предложенията й за промени в развитието на града в перспектива. Не случайно и девизът, който приехме за предизборната ни кампания е “За Ловеч! За хората, който го обичат! – каза още Николай Стоянов.

“Благодаря Ви, че сте тук, че сте отделили от времето си, за да чуете моите и на кандидатите за общински съветници от БСП идеите, които имаме и с които ще преследваме една единствена цел – промяната за Ловеч, както и за останалите населени места в общината – обърна се към хората в салона Радина Банкова- – Това според мен и според моите съмишленици, с които се изправяме пред Вас, може да се случи само с Вашата подкрепа. През последните четири години управлението на общината е престанало да се интересува от мнението на хората по различни проблеми, без решение са останали и много от проблемите както на отделни хора, така и на цялата общност – каза Радина Банкова. Затова хората са се отчуждили, затова нямат вяра, че може да се случи нещо добро както за общината като цяло, така и на отделните семейства.

Специалистите напускат Ловеч, младите не се връщат след като завършат висшето си образование, тъй като бившите големи фирми вече не работят, а сегашното управление не предоставя добри условия за развитието на малкия и средния бизнес – възможност за създаване на работа за много хора. Затова през цялата си кампания ще повтарям едно и също – всеки от нас трябва да остави на по – заден план личните си интереси и пристрастия и да се опитаме заедно всички да направим нещо за Ловеч, за всяко едно населено място в общината, колкото и малко да е то, така че да се превърнат в едно по – привлекателно място за живеене и работа – допълни кандидатът за кмет.

Радина Банкова напомни на присъстващите на предизборната среща когато гласуват за нея, да не пропуснат да гласуват и за листата на кандидатите за общински съветници на БСП с номер 56, защото на всеки кмет му е необходим екип от съмишленици, с които да работи, на които да се опре при вземането и изпълнението на различни решения и политики. Само така хората от всяко село ще помогнат и на себе си при разрешаването на различни проблеми в населеното място, свързани най – често с поддържането на уличната мрежа, водоснабдяването, сметосъбирането и други битови услуги.

Жителите на селото споделиха, че от години се “позакърпват” улиците в центъра на Къкрина, а за другите не се и мисли за ремонт, който е наложителен. На много места след ремонт на остарелия водопровод улиците се оставят разкопани в продължение на месеци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“