Купата на Община Ловеч от турнира по футбол спечели отборът на ОУ „Христо Никифоров“

Купата на Община Ловеч от коледния турнир по футбол на малки врати бе спечелена от отбора на ОУ „Христо Никифоров“ – Ловеч.  Традиционният коледен турнир по футбол на малки врати за деца, родени 2008-2009 г., се проведе на 20 декември 2018 година в Многофункционална спортна зала в ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“ – Ловеч.

Състезанието бе организирано от Община Ловеч и Областен съвет на Български футболен съюз – Ловеч.

В турнира взеха участие Основно училище „Васил Левски”; Основно училище „Христо Никифоров”; Основно училище „Проф. Димитър Димов” и  Основно училище „ Св. св. Кирил и Методий” – Ловеч.

След изиграните зрелищни двубои купата на Община Ловеч спечели отборът на ОУ „Христо Никифоров”. Трофеят беше връчен от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, която похвали всички състезатели и благодари на треньорите, учителите и родителите на децата за високия спортен дух.

На второ място се класира отборът на ОУ „Васил Левски”, на трето място е отборът на ОУ „Проф. Димитър Димов ”, а четвърти се нареди отборът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Медали, грамоти и топки получиха отборите,  класирали се от 1-во до 3-то място, а класиралият се отбор на 4-то място получи грамота и топки, осигурени от Община Ловеч.    

Кметът Корнелия Маринова връчи  плакети и на изявилите се състезатели, а именно:

най-добър вратар – Николай Маринов – ОУ „Васил Левски”

най-техничен състезател – Иван Вълчев – ОУ „Христо Никифоров ”

най-добър нападател – Георги Вълчев – ОУ „Васил Левски”

най-добър защитник – Християн Цветозаров – ОУ „проф. Димитър Димов ”.

Share with:


1 коментар

  1. Поздравления за малките футболисти!