Кандидатът за кмет на община Ловеч Радина Банкова, предложена от инициативен комитет и издигната от БСП, с номер 56 в избирателните листи, в първия ден от предизборната кампания се срещна с граждани от жилищен комплекс “Здравец” в града. Пред участниците в срещата тя беше представена от Николай Стоянов – председател на инициативния комитет като един успял бизнесмен,чиято фирма “Крис Фешън Индъстрийс” изнася продукцията си в много европейски страни, а от скоро има договор за износ и в Съединените американски щати, владее четири езика, има висше икономическо образование, има идеи и желание да направи много промени, които са наложителни за работата на местната администрация.

Аз съм човек, който има отговорност към обществото и искам всичко, което мога и всичко, което съм научила в   25 – годишната си кариера като ръководител на моята фирма, да приложа на практика в местната власт, за да съм полезна на своите съграждани – така започна разговора си  с присъстващите Радина Банкова. – Крайно време е да се хванем за ръце и заедно – управляващи  и граждани –  да доведем нашия град до един по – добър живот за хората в него, заяви госпожа Банкова.

Според нея, най – важните проблеми, са свързани с преструктурирането и запазването на болницата, сметосъбирането, социалните услуги, както и създаването на по – добри условия за развитието на бизнеса в общината, а и за тези предприемачи, които тепърва биха дошли тук. Хората са отчуждени, обезверени, липсва гражданското мнение, а и никой от управляващите не се интересува от него, допълни кандидатът за кмет. Трябва да се върне вярата на младите, че и в България, и в Ловеч може да се прави кариера след като се образоват, да се създаде среда, в която те да живеят, да работят и се забавляват, както и да отглеждат децата си – категорична е Радина Банкова. Наложително е в най – скоро време в града да се открият общинска денонощна аптека, лекарски и зъболекарски кабинети, които да обслужват хората по спешност през нощта.

Присъстващите на срещата запознаха кандидат – кмета с проблемите на жилищния комплекс “Здравец”, които стоят нерешени години наред – нямат пощенска станция, аптека, детска ясла, осветлението е старо и нефункционално, скитащите кучета са край всеки блок.

Димитър Горов – председател на предизборния щаб на БСП, призова гражданите да гласуват освен за Радина Банкова като кмет, също така и за листата общински съветници, издигнати от партията, защото според него един кмет трябва да има силната опора на съветниците, с които заедно ще работи за развитието на общината в полза на гражданите.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”